weby pro nejsevernější čechy

Rumburská hokejová liga – 1.kolo – 4.týden – rekapitulace.

Domácí šli do vedení, ale hosté vždy kontrovali a v závěru třetiny naopak odskočili na rozdíl dvou branek 2:4. Dékáčku se ale vůbec nepovedla druhá třetina. Nejprve cvikovští snížili na 3:4, když si obrana hostů nechala pláchnout útočníka domácích do brejku. Za další minutu obrana opět zaspala a bylo to 4:4. Dezorientovaní hosté inkasovali ještě třikrát a bylo rozhodnuto. I přes úpornou snahu dékáček v poslední třetině zápas otočit se jim to nepovedlo. Cvikovští si již výsledek pohlídali.
Zápas průběžně sledovalo: 2 diváci.

Boston – Hadi 16 : 6
Zápasy s Bostonem jsou o fyzičce, tedy o bruslení. A v tom jsou hoši z Bostonu dobří. Když soupeř s nimi stíhá bruslit, případně ještě bránit modrou čáru, je to předpoklad na dobrý, přijatelný výsledek. To se hostům dařilo prvních deset minut. Pak se již začala projevovat dominance domácích. Zápas probíhal v „poklidném“ rytmu. Sice se hrálo nahoru dolů, ale efektivní v zakončení byli jen domácí. Přesto se bylo na co dívat. Pěkný hokej.
Zápas průběžně sledovalo: 4 diváci.

Šenov – Šluknov 18 : 3
Domácí nastoupili do zápasu v plném počtu, zato hosté nedali dohromady ani dvě pětky. Již to avizovalo průběh zápasu. A úvod první třetiny to potvrdil a naznačil průběh zápasu. Domácí hosty přehrávali ve všech herních činnostech. Prostě šenováci si jistě kráčeli za vítězstvím. Ani přátelské gesto ze strany domácích vůči šluknovským, kdy jim zapůjčili své dva hráče pro vyrovnání početních sil na hřišti, na tom nemohlo nic změnit. Šenováci v poklidném dovedli zápas k vítězství.
Zápas průběžně sledovalo: 0 diváků.

Hadi – Boston 6 : 12
Mužstva se střetla tento týden podruhé a kdo soudil, dle středečního zápasu, na nudný a jednoznačný průběh, byl překvapen. Tento zápas byl o hokeji od první do poslední minuty zápasu. I když výsledek naznačuje dominanci Bostonu, není to pravda. Hosté si vypracovali náskok v závěru první třetiny. Domácí v druhé a první polovině třetí drželi s hosty krok a místy je i přehrávali, ale efektivní koncovka byla jen na straně hostů. V poslední desetiminutovce si obrana domácích vybrala několikrát slabší chvilku a o výsledku bylo rozhodnuto. Pěkný hokejový zápas s dramatickými okamžiky před oběma brankami.
Zápas průběžně sledovalo: 10 diváků.

Výsledky dalších odehraných zápasů 1. kola – 4. hrací týden :

DK Střelnice– Cvikov6:13
Šluknov– Šenov5:14

Rozpis zápasů od 17.11. – 23.11. – 5.hrací týden :

Po20:00 hod.DK Střelnice– Šluknov
Út19:00 hod.Cvikov– Hadi
St19:00 hod.Boston– Šenov
Čt19:30 hod.Šenov– Boston
So17:00 hod.Hadi– Cvikov
Ne17:30 hod.Šluknov– DK Střelnice