weby pro nejsevernější čechy

Rumburská hokejová liga – 1.kolo – 5.týden – rekapitulace.

Poslední hrací týden prvního kola Rumburské hokejové ligy přinesl tyto výsledky :Foto týdne. Cvikov – Hadi 10 : 3
Domácí byly papírovými favority utkání a svou roli splnili. Hosty jednoznačně přehrávali a po vybudování si dostatečného náskoku se zápas dohrával v poklidném tempu.
Zápas průběžně sledovalo: 4 diváci.

Boston – Šenov 6 : 10
Očekávaný zápas dvou nejlepších týmů soutěže. Kdo zvítězí, upevní si pozici na lídra soutěže. Takže bylo o co hrát. Zápas to byl bojovný, ale s nečekaným průběhem. Hosté perfektně zvládli první třetinu, kdy disciplinovanou hrou vytvořili tlak, který korunovali i góly a do druhé třetiny vstupovali s vedením 3:0. Boston v druhé třetině zabral a trpělivou, nátlakovou hrou narušoval akce hostů. Ti vypadli z tempa a po několika hrubkách v obraně byl stav před třetí třetinou 5:4 pro Boston. Šachovou partii poslední třetiny lépe zvládli hosté, nejprve vyrovnali a po dvou šťastných trefách šli do vedení na 7:5. Domácí se na zvrat utkání nezmohli, rezignovali a šenovští přidali další tři branky.
Zápas průběžně sledovalo: 8 diváků.

Šenov – Boston 13 : 8
Boston měl hned druhý den možnost oplatit šenováků prohru. Jenže stejně jako minulém zápasu Bostonu dobře nefungovala obrana, včetně nejistého golmana. Hosté sice šli do vedení, ale domácí brzo skóre otočili. I přes úpornou snahu hostů se vrátit do zápasu si vybudovali záskok, který do konce zápasu navyšovali. Již tak dost vyhecovanou atmosféru zápasu, umocnili rozhodčích, kteří svými protichůdnými, nepřesnými a občas i nesmyslnými rozhodnutími celý zápas znehodnotili. Po několika strkanicích a diskuzních vložkách byl zápas dohrán, ale hokej ke koukání to již nebyl.
Zápas průběžně sledovalo: 4 diváci.

Hadi – Cvikov 1 : 14
Herní převaha hostů byla markantní a tak se hrál celkem jednoduchý hokej. Že by se Hadi nesnažili, to se říci nedá, ale dostat puk za záda brankáře cvikovských se jim prostě nedařilo. Efektivnost jim ukázali hosté, první tři střely na branku a stav 3:0 pro ně! Kdo přišel viděl místy i dramatické chvíle před oběma brankami, včetně několika hlasitých výměn názorů.
Zápas průběžně sledovalo: 10 diváků.

Výsledky dalších odehraných zápasů 1. kola – 5. hrací týden :

DK Střelnice– Šluknov8: 3
Šluknov– DK Střelnice2: 19

Rozpis zápasů od 24.11. – 30.11. – 2.kolo – 1.hrací týden :

Po20:00 hod.DK Střelnice– Hadi
Út19:00 hod.Cvikov– Šenov
St19:00 hod.Boston– Šluknov
Čt19:30 hod.Šenov– Cvikov
So17:00 hod.Hadi– DK Střelnice
Ne17:30 hod.Šluknov– Boston