weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (podevětačtyřicáté v roce 2014)

Stromečky už všude svítí, první adventní trhy jsou za námi, zatím kdesi ve skrytu se chytají Mikulášové, andělé a čerti a kulturně-sportovně-naučně-a tak vůbec všelijak nabídka pokračuje. Stále je možno vybírat z různých výstav, expozic, sbírek, památek a tak podobně.

Asi tou největší akcí týdne (měsíce? roku?) bude v pondělí 1. prosince 2014 ve varnsdorfské Panoramě rumburáky uspořádaný koncert Lucie Bílé, který byl vyprodán snad ještě dřív, než se o něm zájemci dozvěděli. A bude bez nás.

V úterý 2. prosince 2014 v Městské knihovně ve Varnsdorfu cestopisná přednáška, v Loretě první z vánočních prohlídek při svíčkách, a v Městském divadle ve VDF návštěvníky přivítá nový staronový ředitel.

Ve středu 3. prosince 2014 budu pryč, takže si bohužel nepojedu poslechnout KM do Křinického pivovaru. A Kopeček určitě obstará Dušan.

Ve čtvrtek 4. prosince 2014 jsem stále pryč, tak se nemusím rozhodovat mezi koncertem v České Kamenici a ve Varnsdorfu v aule.

Pokud máte někdo povědomost o něčem, o čem my ne, dejte nám echo. Přehled akcí, o kterých víme, najdete krom zveřejněných plakátků samozřejmě v našem kalendáři.