weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam devětačtyřicátého týdne 2014

První skupiny čertů, andělů a Mikulášů jsem ke svému překvapení potkával již ve čtvrtek při návratu do Výběžku, to hlavní hemžení ale nastane až v pátek 5. a v sobotu 6. prosince 2014 V pátek 5. prosince 2014 bude možno potkat tyto postavy v Rumburku na náměstí, v Jiříkově na městském úřadě, ve Starých Křečanech nebo u Kocoura ve Varnsdorfu. A určitě i jinde, jen se nám do rukou nedostaly příslušné letáky

V sobotu 6. prosince 2014 pokračuje třeba Filipov nebo Šluknov. U Kocoura pohádkové postavy vystřídá výstava RC modelů, odpoledne se v aule VOŠ a SŠ ve Varnsdorfu představí s vánočním pásmem Dyktyka, v Krásné Lípě zahrají a zazpívají Poutníci a v Mikulášovicích v kostele hudebníci ze ZUŠky. Především pro ženy je pak určen relax den ve varnsdorfském bazénu.

V neděli 7. prosince 2014 si můžete vybrat mezi pohodou na šluknovském zámku, adventním koncertem Rumburského komorního orchestru (který dopoledne hraje v Mikulášovicích na mši) nebo Vánočním koncertem Tonyho Ackermana na Vlčí hoře. A čerti se budou ještě v tento den prohánět na Čtverci u Dolní Poustevny.

Vybírejte z nasbíraných plakátků nebo koukněte do našeho kalendáře. A pokud víte o čemkoliv dalším, dejte nám vědět.