weby pro nejsevernější čechy

Rumburská hokejová liga – 2.kolo – 2.týden – rekapitulace.

Ve druhém hracím týdnu, druhého kola Rumburské hokejové ligy byly odehrány zápasy s těmito výsledky :

AK 42050

Foto týdne ze zápasu Hadi – DK Střelnice.

Cvikov – Boston 10 : 10
Utkání druhého se třetím mužstvem průběžného pořadí slibovalo zajímavý duel. Utkání nabídlo po sportovní stránce vše, co si lze od kvalitního utkání přát. Domácí hosty v úvodu zaskočili dvěma rychlými góly. Tento moment určil charakter utkání. Cvikovští byli rychlejší, důraznější a úspěšnější v zakončení. Trocho jim i nahrával fakt, že gólman Boston neoplýval jistými zákroky a jejich hra byla těžkopádná a nepřesná. Boston první dvě třetiny jen dotahoval a vyrovnat se mu povedlo až v poslední třetině. To již hokejové drama vrcholilo. Pěkné sportovní akce byly občas proloženy slovními vystoupeními hráčů či rozhodčího, ale to již patří ke koloritu posledních třetin. Závěrečný pokus o zvrat v utkání ze strany Bostonu, přibrzdili jejich dvě vyloučení. Zápas tak skončil zaslouženou remízou. Nejkvalitnější zápas z dosud odehraných duelů letošního ročníku RHL.
Zápas průběžně sledovalo: 2 diváci.

Boston – Cvikov 14 : 3
V odvetě kola se soupeři potkali hned následující den. A byla to úplně jiná mužstva než předešlý duel. Boston tentokrát neponechal nic náhodě a na cvikovské vlétl ve velkém stylu. Výsledek? Po odehrání prvních pěti minut vedl 4:0! A zápas již jen v poklidu kontroloval. Cvikovští se z počátečního šoku do konce střetnutí již nevzpamatovali. Snažili se, dřeli, ale jejich brankář je nepodržel a před brankou Bostonu jim chyběl i kousek štěstí, neboť bostonský gólman tentokrát odváděl dobrou práci a v některých chvílích doslova čaroval. Poslední třetina nabídla již tradičně něco vzruchu. Rozhodčímu se povedlo přehlédnou několik drobných faulíků, na obou stranách. A na vzrůšo bylo zaděláno. Slovních výměn bylo víc než hokeje. Kdo přišel na první třetinu, viděl to nejlepší ze zápasu. Pak již to byly jen záblesky.
Zápas průběžně sledovalo: 10 diváků.

Šenov – DK Střelnice 12 : 4
Hosté i domácí nastoupili jen s 8 hráči v poli a na tempu zápasu to bylo vidět. První dvě třetiny se hrál jednoduchý, úsporný hokej. Usadit se v třetině soupeře a bušit do puku co to jde, snad to do branky spadne. Ale moc to tam nepadalo. Stav před třetí třetinou byl 3:3. Třetí třetina byla pro dékáčka zlá můra. Během pěti minut inkasovali 5 gólů a bylo rozhodnuto. A to brankář ještě sem tam něco zachránil, když ho celá pětka nechala napospas šenovským útočníků! Prostě na ručník. Do konce třetiny si domácí vylepšili skóre a šlo se domů.
Zápas průběžně sledovalo: 4 diváci.

Hadi – DK Střelnice 17 : 9
Hosté nastoupili k utkání v minimalistické sestavě – 6 hráčů +brankář. Domácí v plné síle – dvě pětky. Otázka zněla : „ … jak dlouho dékáčka vydrží se silami?“ Takticky první dvě třetiny zvládli dobře. V polovině druhé třetiny vedli o dvě branky. Na konci byl stav 8:8. Hrál se jednoduchý hokej bez důrazu na bránění. Třetí třetina již byla nad jejich možnosti. Hadi je utavili a zvítězili.
Zápas průběžně sledovalo: 10 diváků.

Výsledky dalších odehraných zápasů 2. kola – 2. hrací týden :

DK Střelnice– Šenov0: 5 Kontumace
Šluknov– Hadi8: 16

Rozpis zápasů od 8.12. – 14.12. – 2.kolo – 3.hrací týden :

Po20:00 hod.DK Střelnice– Boston
Út19:00 hod.Cvikov– Šluknov
St19:00 hod.Boston– DK Střelnice
Čt19:30 hod.Šenov– Hadi
So17:00 hod.Hadi– Šenov
Ne17:30 hod.Šluknov– Cvikov