weby pro nejsevernější čechy

Rumburská hokejová liga – 2.kolo – 4.týden – rekapitulace.

 Výsledky čtvrtého týdne druhého kola Rumburské hokejové ligy tentokrát nevybočily z očekávání. Od některých týmů se sice očekávalo potvrzení zlepšení z minulého týdne, ale to se nekonalo.Foto týdne z utkání Cvikov – DK Střelnice Cvikov – DK Střelnice 13 : 6
V minulém týdnu se zdálo, že hráči DK Střelnice překonali herní krizi. V odehraných zápasech byl vidět posun k lepšímu. Ale tento zápas se jim nepovedl. Tedy přesněji jejich brankáři. Druhá třetina se mu vůbec nepovedla a tak hosté ztratili šanci na přijatelný výsledek. Cvikovským v závěru stačilo i tréninkové tempo na dotažení zápasu k vítězství.

Zápas průběžně sledovalo: 8 diváků.

Boston – Hadi 15 : 5
Boston nastoupil do zápasu jen v pěti, protože někteří jejich hráči začátek zápasu nestihli. Hadi vycítili šanci a snažili se svou převahu dvou pětek patřičně gólově zužitkovat. To se jim povedlo jen částečně. Sice vedli již dva nula a tři jedna, ale následně dorazili bostonští opozdilci a do konce první třetiny již bylo jasno, že tentokrát Boston žádné komplikace již nepřipustí. Zápas dohráli v pohodě a výrazně zvítězili. Zápas průběžně sledovalo: 5 diváků.

Šenov – Šluknov 19 : 5
Šenov v minulém týdne nepředváděl hokej, ale jen jeho atrapu. Byl jsem zvědav, jakým herním výkonem se prezentuje nyní. Šluknovští jim to usnadnili. Přijelo jen sedm hráčů a to je na šenováky opravdu málo. Nehledě na to, že ti hráli hokej. Bruslili, kombinovali a stříleli góly. Šluknovští zaznamenali první branku ve třetí třetině za stavu 14:0! A posledních deset minut zápasu to byla již jen formalita.
Zápas průběžně sledovalo: 1 divák.

Výsledky dalších odehraných zápasů 2. kola – 4. hrací týden :

DK Střelnice– Cvikov7: 14
Šluknov– Šenov

Rozpis zápasů od 22.12. – 28.12. – 2.kolo – 5.hrací týden :

Po20:00 hod.DK Střelnice– Šluknov
Út19:00 hod.Cvikov– Hadi
St
Čt19:30 hod.Šenov– Boston
So17:00 hod.Hadi– Cvikov
Ne17:30 hod.Šluknov– DK Střelnice