weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam dvaapadesátého týdne 2014

Dárky rozdány, sníh nikde, pár dní do konce roku. Takže – kam je ještě letos možno zajít? Dnes ve čtvrtek 25. prosince 2014 zahajuje svou výstavu betlémů Šluknov (kostelní jesličky a výstava na faře), v krásnolipském kostele bude večer hrát a zpívat SoliDeo.

V pátek 26. prosince 2014 se SoliDeo přesouvá do Benešova nad Ploučnicí, kde má být v kostele Narození Panny Marie i betlém – bohužel jsem mimo od rána mimo výběžek. Tím pádem přijdu o živý betlém v Dolním Podluží i v Rumburku, stejně jako o Rybovku v Loretě.

Protože se zpět budu vracet asi až v neděli 28. prosince 2014, nechávají mne v klidu i ostatní víkendové sportovní a koncertní události. Třeba zajde někdo jiný…

Vybírejte z nasbíraných plakátků nebo kouknětedo našeho kalendáře. A pokud víte o čemkoliv dalším, dejte nám vědět.

Ještě speciální pozvánka do Vilémova na sálovku:

Všem přátelům sálové kopané a bývalým kamarádům Míly Kotraby a Honzy Bálka !
P o z v á n k a.
Vedení SK Stap Tratec a Sálovka Clubu Stap Vilémov si Vás osobně dovoluje touto cestou pozvat na
Tradiční memoriál – 27.Míly Kotraby a 17.Honzy Bálka v sálové kopané,
který se uskuteční ve sportovní hale ve Vilémově v pátek 26. prosince 2014 od 8,00 hodin.
Turnaje se zúčastní 13 kvalitních mužstev z celé ČR. Hodnotné ceny pro nejlepší kolektivy i jednotlivce. Po celý den je v hale možnost kvalitního občerstvení. Finále je naplánováno okolo 16,00 hodin a po něm se uskuteční slavnostní vyhlášení vítězů s předáním cen. Po celou akci bude v klubovně možno nahlédnouti do historie turnaje prostřednictvím sálovkářských kronik a při dobrém moku a pravým domácím pálivém guláši „PIKANT“ zavzpomínat na prožité chvíle s nezapomenutelnými kamarády Mílou a Honzou a partou kolem nich.
Věříme, že přijmete naše pozvání a rádi Vás na této významné sportovní akci v hale, určitě největší v naší obci, pořádané členy SK Stap Tratec a Sálovka Clubu, uvidíme a uvítáme !!!

A 26/12 zahraje na Fabrice tradičně Uraggan Andrew&reggae ortodox.

A ještě jeden koncert, tentokrát v Modré ústřici, všechno podstatné na plakátě:

mac Snapseed