weby pro nejsevernější čechy

Rumburská hokejová liga – 3.kolo – 1.týden – rekapitulace.

První týden třetího kola Rumburské hokejové ligy přinesl tyto výsledky : Foto týdne z utkání Cvikov – Šenov Cvikov – Šenov 4 : 4
V minulém kole to byla na vzájemné zápasy remíza. Jaká bilance bude v tomto kole? To se uvidí. Obě mužstva přijela s maximálním počtem hráčů. Na střídačkách i ledě to bylo vidět. První třetina přinesla rychlý, důrazný hokej ze zajištěných obran. Přesto jedna chybička šenovských obránců v rozehrávce umožnila Cvikovu skórovat. V druhé třetině se hra lehce přitvrdila a někteří hráči spíš než hru sledovali možnost se realizovat v osobních soubojích. Vše vygradovalo „kanadskou“ boxerskou vložkou. Rozhodčí rozdali několik trestů, a úroveň hry poklesla. V polovině zápasu cvikovští již vedli 3:0, ale šenovští v závěru třetiny korigovali na 3:1. Poslední třetina nabídla dramatickou hokejovou podívanou. Šenovští zvýšili důraz před brankou cvikovských a postupně snižovali skóre. Dvě minuty před koncem zápasu šli do vedení 4:3. Následně rozhodčí posoudil běžný souboj u hrazení jako nedovolený ze strany hráčů Šenova. Cvikovští nabídnutou přesilovku 35 vteřin před koncem zužitkovali a vsítili vyrovnávací branku. Zápas skončil zaslouženou dělbou bodů. Zápas přinesl kvalitní, pohledný hokej.
Zápas průběžně sledovalo: 4 diváci.

Hadi – DK Střelnice 8 : 4
Tolik borců na střídačkách jsem ještě neviděl. Obě mužstva hrála téměř na tři pětky! Ale na kvalitě hokeje vidět nebylo. V první třetině měli navrch hráči z dékáček. Také ji vyhráli 2:0. Ve druhé se Hadi začali probouzet ze zimního spánku a postupně vyrovnali a šli do vedení. Hosté ještě stačili vyrovnat. Do třetí třetiny se šlo za stavu 3:3. Hadi dvakrát potrestali chybnou rozehrávku hostů a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Hadi dovedli zápas k vítězství, ale diváci moc hokejových akcí neviděli.
Zápas průběžně sledovalo: 10 diváků.

Výsledky dalších odehraných zápasů 3. kola – 1. hrací týden :
Výsledky dalších zápasů vedení soutěže bohužel nevydalo.

Rozpis zápasů od 5.1.2015 – 11.1.2015 – 3.kolo – 2.hrací týden :

Po20:00 hod.DK Střelnice– Šenov
Út19:00 hod.Cvikov– Boston
St19:00 hod.Boston– Cvikov
Čt19:30 hod.Šenov– DK Střelnice
So17:00 hod.Hadi– Šluknov
Ne17:30 hod.Šluknov– Hadi