weby pro nejsevernější čechy

Rumburská hokejová liga – 3.kolo – 3.týden – rekapitulace.

Hokejová soutěž je již v plném proudu a na kvalitě zápasů je to znát. Mužstva si již našla svůj herní styl a k vidění jsou zajímavá, dramatická utkání. A to nás čeká ještě jedno, finálové kolo. Máme se na co těšit.Foto týdne z utkání Hadi – Boston Cvikov – DK Střelnice 11 : 10
Zápas tak rozdílných třetin jsem snad ještě neviděl. V první třetině zcela dominoval Cvikov. Hráli co potřebovali a soupeře jasně válcovali. Že by hráči DK Rumburk byli tak špatní to ne, ale prostě se nedařilo. A když si ve druhé třetině brankář dékáček vybral svou katastrofální patnáctiminutovku, vypadalo to s nimi na totální debakl. V polovině zápasu byl stav 10:2. Jenže do konce druhé třetiny se podařilo hráčům DK vstřelit dvě branky a brankář předvedl několik dobrých zásahů a náhle bylo vše jinak. Na začátku třetí třetiny byl stav 10:4 a krize naopak přišla na cvikovského brankáře. Drama poslední třetiny gradovalo dvě minuty před koncem, kdy hosté snížili na 10:9. Domácí z následujícího protiútoku zvýšili na 11:9. Následovalo vyloučení hráče z řad cvikovských a hosté přesilovku pět na čtyři využili. Ale více již, i při hře bez brankáře, nestihli.
Zápas průběžně sledovalo: 6 diváků.

Boston – Hadi 16 : 5
Boston nastoupil do zápasu s téměř s plným počtem hráčů, zato Hadů bylo i s brankářem jen sedm. A to na Boston prostě nestačí. Přesto se hrál pěkný, rychlý kombinační hokej. Hadi se snažili a byť téměř nestřídali, soupeři nic nedarovali. Jen produktivita útočníků v zakončení byla mizerná! Škoda. Výsledek by opticky pro ně vypadal lépe. Boston by stejně vyhrál, a zaslouženě, ale některé akce Hadů si gólové zakončení zasloužili.
Zápas průběžně sledovalo: 8 diváků.

Hadi – Boston 2 : 10
Sobotní odveta přilákala na střídačku Hadů více borců a na tempu zápasu to bylo znát. Oba celky praktikovali rychlý, kombinační hokej a oba brankáři si připisovali dobré zákroky. Stav po první třetině byl 0:2. Ve druhé třetině se Hadi mírně zlepšili a korigovali skóre až na 2:3, aby se končilo za stavu 2:4. To ještě domácí stíhali s hosty bruslit. Ve třetí třetině se již plně projevila lepší fyzička Bostonu a na skóre se to postupně projevilo.
Zápas průběžně sledovalo: 20 diváků.

Rozpis zápasů od 19.1. – 25.1. – 3.kolo – 4.hrací týden :

Po20:00 hod.DK Střelnice– Boston
Út19:00 hod.Cvikov– Šluknov
St19:00 hod.Boston– DK Střelnice
Čt19:30 hod.Šenov– Hadi
So17:00 hod.Hadi– Šenov
Ne17:30 hod.Šluknov– Cvikov