weby pro nejsevernější čechy

Chris Kazarian + Funk & Soul Project

V pondělí 19. ledna 2015 se v restauraci varnsdorfského pivovaru Kocour konal další koncert, tentokrát s mírně odlišným laděním, internetové zdroje hovoří o směsi groovy, troše funku a troše soulu. Prostě zazpívat a zahrát přijel Chris Kazarian a doprovázelo ho uskupení Funk & Soul Project.

Posluchačů přišlo tentokrát tolik, až bylo u kasy nutné vypisovat další lístky ručně, předtištěné došly. Prostor restaurace se zaplnil odhadem osmdesátkou příchozích.

V autě bych si asi tuhle muziku sám od sebe nenaladil, ale koncert to byl velmi příjemný, pánové se dvakrát vraceli zpět na pódium přidávat, přičemž druhý přídavek byla opakovaná skladba, protože prý spolu hrají zatím tak krátce, že nemají natrénováno. Myslím, že to nevadilo vůbec nikomu.

PS: Jen jsem tak kontroloval, jestli ona nám v téhle hudební branži nezačínají docházet jména – klávesistu Marka Novotného jsme slyšeli, když doprovázel se svým triem Aubrey Johnson na Mandava Jazzu v roce 2013, basistu Petra Dvorského dokonce už dvakrát – nejprve v březnu 2014 Elisabeth Lohninger Quartet, poté v sestavě Jocose Jazz doprovázel Elenu Sonenshine na Mandava Jazzu v říjnu 2014