weby pro nejsevernější čechy

Rumburská hokejová liga – 3.kolo – 4.týden – rekapitulace.

 Hokejová liga pokračovala dalším hracím týdnem. I když se výsledkově žádná překvapení nekonala, předpokládaní favorité museli o vítězství perně bojovat.Foto týdne z utkání Šenov – Hadi Cvikov – Šluknov 10 : 0
Výsledek napovídá, že to byl pro domácí jasný, jednoduchý zápas. Výsledek je jedna věc a průběh zápasu druhá. Ano cvikovští měli navrch, ale šluknovští zas tak slabým soupeřem nebyli. Problém týmů druhé poloviny tabulky je jejich úspěšnost zakončení – vstřelení branky. V tomto šluknovští zcela propadli a tím také zápas prohráli. I když herně to taková katastrofa nebyla.
Zápas průběžně sledovalo: 5 diváků.

Boston – DK Střelnice 10 : 6

Boston má konsolidovaný kádr hráčů. A na jejich sehranosti je to vidět. Pro diváky jsou to pěkné akce, pro soupeře perné chvilky. V týmu DK se střídá více hráčů a na organizaci hry je to vidět. V některých zápasech si sednou a pak mají soupeři smůlu. A někdy je to spíš trápení. Že by tento zápas byl tímto trápením, se říci nedá, ale hokej se hraje na tři třetiny a v té poslední hráči dékáček udělali několik hrubek. Naděje alespoň na remízu se tím rozplynula.
Zápas průběžně sledovalo: 6 diváků.

Šenov – Hadi 8 : 3
Hadi se do šenováků pustili od začátku a byl to vyrovnaný hokej s pěknými akce z obou stran. V první a druhé třetině se úspěšně drželi i brankáři obou mužstev, takže na konci druhé třetiny byl stav 4:3. V poslední třetině o vítězství šenovských rozhodla lepší produktivita v zakončování šancí. Prostě útočníci Hadů neprožívají moc úspěšné období. A tím pádem i celé mužstvo.
Zápas průběžně sledovalo: 3 diváků.

Hadi – Šenov 3 : 7
Sobotní odveta byla spíš hokejová bitva. Obě mužstva přitvrdila v osobních soubojích a hokejová kráse se vytratila. Hrál se upachtěný hokej se snahou rychle vystřelit na branku a dotlačit puk do branky. Ale koukat se na to moc nedalo. Pochvalu zaslouží oba brankáři, kteří první dvě třetiny zachytali velmi dobře. V poslední třetině se gólově prosadili jen hráči Šenova a také po zásluze zvítězili. Hady může mrzet několik neproměněných šancí ve druhé třetině. To se nakonec ukázalo jako klíčové, pro konečný výsledek.
Zápas průběžně sledovalo: 8 diváků.

Rozpis zápasů od 26.1. – 1.2. – 3.kolo – 5.hrací týden :

Po20:00 hod.DK Střelnice– Šluknov
Út19:00 hod.Cvikov– Hadi
St19:00 hod.Boston– Šenov
Čt19:30 hod.Šenov– Boston
So17:00 hod.Hadi– Cvikov
Ne17:30 hod.Šluknov– DK Střelnice