weby pro nejsevernější čechy

Kapela The Pix potěšila obecenstvo svým koncertem v čajovně Na Kopečku

Bleskově: Ve středu [28/1] po sedmé večer proběhla hudební produkce kapely The Pix, na tyto již výběžansky více méně známé tří mladé muzikanty světe div se, dorazila (opět) horda lidí.

Z webu čajovny: Jde o mladou, ale progresivní a velmi originální kapelu s vlastní tvorbou. Tři studenti z rumburského gymplu – Jonáš Freundorfer, Matěj a Ondra Čechovi – spojili své umění a rádi baví publikum svými i převzatými skladbami. Určitě zazní i jejich populární písnička o Šluknovském výběžku.

Měl jsem z tohoto koncertu trochu obavy ohledně divácké návštěvy, protože jsem na výběžku četl o přenedávném vystoupení v Galéře. Jenže jak se ukázalo, jsme lidé ruzumní a skladní, prostě se to v horní místnosti masově poskládaně zaposlouchalo celkem na pohodu. Já jsem to třeba prožil v chodbě na schodech. Je pravdou, že ti klucí jsou i vtipní. Dovolím si zde napsat … klukům to hraje víc jak dobře.

Pozvánka na středu 4.2. 2015 od 19:00 hodin, kdy proběhne v čajovně taková malá debata na Dobrovolné hladovění.O svých zkušenostech s krátkodobým i dlouhodobým hladověním se s námi poděli Aleš Havlas z Rumburka.