weby pro nejsevernější čechy

Rumburská hokejová liga – 3.kolo – 5.týden – rekapitulace.

Rumburská hokejová liga má odehrány tři kola a před posledním se tabulka rozdělila na dvě části. Mužstva, krerá budou bojovat o celkové vítězství – Boston, Šenov a Cvikov – a zbylá – DK Střelnice, Hadi a Šluknov – o co nejlepší umístění na 4 až 6 místě. Tento týden již jde do tuhého. Každý zápas o něčem rozhodne! Rozlosování na tento týden slibuje zajímavé zápasy. Přijďte se podívat.Foto týden z utkání Boston – Šenov Cvikov – Hadi 8 : 5
Jednoznačný zápas, i když výsledek opticky napovídá o vyrovnaném průběhu. Hadi se trápí v koncovce. Neproměňování i vyložených brankových šancí, stojí za jejich neúspěchy. Cvikovští se také hledali a tak zápas mnoho hokejové krásy nepřinesl. Ztráta koncentrace domácích v poslední třetině umožnila Hadům korigovat výsledek, ale na zdramatizování nebo zvrat vývoje utkání to nebylo.
Zápas průběžně sledovalo: 8 diváků.

Boston – Šenov 6 : 7
Boj o první místo v tabulce! A tomu odpovídalo nasazení. I když se hosté ujali vedení hned v první minutě zápasu po pěkné individuální akci Bláhy, nemělo to na průběh zápasu vliv. Šenováci přijeli dobře připraveni s dobrou taktikou. Napadání hráčů Bostonu již při zakládání útoku, obránění středního pásma a důsledná práce ve svém obranné pásmu. Hra Bostonu tak ztratila na lehkosti a rychlosti a jejich postupné útoky bylo snadnější eliminovat. Šenov výsledek rychle otočil a vytvořil si dvoubrankové vedení, které udržoval až do konce zápasu. V samém závěru bostonským nepomohla ani hra bez brankáře. Obě mužstva předvedla kvalitní hokej, na který bylo radost se dívat.
Zápas průběžně sledovalo: 4 diváci.

Šenov – Boston 1 : 9
Odveta přinesla úplně jiný hokej. Kdybych již hráče Šenova neznal, myslel bych si, že místo sebe poslali dvojníky, kteří viděli hokej z rychlíku. Hráči Bostonu velmi rychle pochopili, že mají šanci na odvetu za středeční prohru a tak se činili. Šenov byl již v polovině zápasu na ručník a hokej chvílemi připomínal zápas ligového manšaftu s partou hochů z rybníka. Poslední třetina již byla o tom, jestli domácí vstřelí alespoň čestný úspěch nebo odjedou s potupným „kanárem“!
Zápas průběžně sledovalo: 3 diváci.

Hadi – Cvikov 4 : 13
Sobotní zápas kopíroval průběh úterního. I když se Hadi herně zlepšili, ale na v pohodě hrající Cvikov to nestačilo. Hráči Cvikova byli rychlejší, důraznější a efektivnější v koncovce a to rozhodlo. Když již se útočníci Hadů dostali k zakončení, třeba i přečíslení, stejně neskórovali! Škoda.
Zápas průběžně sledovalo: 5 diváků.

Šluknov – DK Střelnice 5 : 6
Zápas průběžně sledovalo: 8 diváků.

Rozpis zápasů od 2.2. – 8.2. – 4.kolo – 1.hrací týden :

Po20:00 hod.DK Střelnice– Hadi
Út19:00 hod.Cvikov– Šenov
St19:00 hod.Boston– Šluknov
Čt19:30 hod.Šenov– Cvikov
So17:00 hod.Hadi– DK Střelnice
Ne17:30 hod.Šluknov– Boston