weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (posedmé v roce 2015)

Nabízíme další várku tipů, kam se můžete zajít poučit, pobavit, či kam si vyrazit odpočinout od starostí všedních pracovních dní aktuálního týdne. Samozřejmě, výstavy a expozice v regionu i okolí, samozřejmě blížící se importovaný svátek zamilovaných.

V úterý 10. února 2015 se překrývají přednášky v knihovnách v RBK a VDF. Zatímco Spolek přátel Rumburka zve na vzpomínání na lepší léta města, varnsdorfská knihovna zve na výpravu za exotikou. A v RBK je možno znovu vidět Filipa.

Ve středu 11. února 2015 by měl mít dveře během výuky otevřeny rumburský gympl, snad si toho členové naší redakce všimnou. Já chtěl vyrazit s KČT Krásná Lípa na jejich výpravu za ledopády, ale jsem povolán jinam, tak nevím, jak to stihnu. Snad se dostanu aspoň večer do Křinického pivovaru na přednášku Rosti Křivánka. A zatímco se Na Kopečku bude vzpomínat na Igora, ve Šluknově na zámku bude koncert.

Ve čtvrtek 12. února 2015 to jistí další koncert v pivovaru u Kocoura.

Pokud víte víc než my, neváhejte a dejte nám echo. Přehled akcí jako vždy najdete krom zde zveřejněných plakátků také v našem kalendáři.