weby pro nejsevernější čechy

Rumburská hokejová liga – 4.kolo – 2.týden –rekapitulace.

O co mužstva tento týden hrála? Boston o udržení šance na celkové vítězství v soutěži. To potvrdil famózním výkonem proti Cvikovu. Ten bojoval o udržení třetí příčky tabulky a tajně ještě pošilhává po druhé, i když to je spíše již jen zbožné přání.Foto týdne z utkání Šenov – DK Rumburk Šenov také bojuje o šanci zvítězit v celé soutěži. A tak musel s DK Rumburk „povinně“ vyhrát. Povedlo se, ale nadřel se! Dékáčka na třetí Cvikov ztrácí již 12 bodů, takže třetí místo je již v mlze, ale stále musí být ve střehu, neboť Hadi mají na čtvrtou příčku ztrátu jen 5 bodů. Jen Šluknov již má pěkné šesté místo jisté.

Cvikov – Boston 2 : 18
První polovina první třetiny přinesla nevídaný hokej. To jsem ještě neviděl! Nasazení, rychlost, kombinace jak v profi lize!!! A to od obou mužstev. Boston šel rychle do vedení, ale Cvikov v 8 minutě srovnal na 1:1. V 15 minutě Cvikov inkasoval po jednoduché akci Bostonu a z dalšího útoku Bostonu inkasoval opět. To již na ledě kralovalo jen jedno mužstvo – Boston. První třetina skončila za stavu 1:4. V dalších třetinách již cvikovští na bostonský uragán nestačili, i když dál srdnatě bojovali. Boston hrál naplno celých 60 minut a předváděl krásné akce. Cvikovští neměli sílu rozjetý Boston přibrzdit, natož zastavit.
Zápas průběžně sledovalo: 6 diváků.

Šenov – DK Rumburk 5 : 4
DK Rumburk se lepší zápas od zápasu. V pondělním zápasu, podlehl Šenovu 2:3, ale podal velmi dobrý výkon a šenovští se na vítězství dost nadřeli. Ve čtvrteční odvetě byla dékáčka první dvě třetiny jasně lepším mužstvem. Taky do poslední třetiny vstupovala za pro ně nadějného stavu 4:2. Jenže šenováci se probudili, začali bruslit, postupně vyrovnali hru i skóre a dost šťastně vstřelili vedoucí branku. I přes úpornou snahu dékáček alespoň vyrovnat, šenováci vedení uhájili a zvítězili.
Zápas průběžně sledovalo: 4 diváci.

Výsledky dalších odehraných zápasů :

DK Střelnice– Šenov2: 3
Boston– CvikovOdloženo
Hadi– Šluknov13: 9
Šluknov– Hadi11: 8

Rozpis zápasů od 16.2. – 22.2. – 4.kolo – 3.hrací týden :

Po20:00 hod.DK Střelnice– Cvikov
Út19:00 hod.Cvikov– DK Střelnice
St19:00 hod.Boston– Hadi
Čt19:30 hod.Šenov– Šluknov
So17:00 hod.Hadi– Boston
Ne17:30 hod.Šluknov– Šenov
Tagy