weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (podeváté v roce 2015)

Poslední únorový týden a s ním nabídka akcí Výběžku a přilehlého vesmíru je tu. Opakujeme pozvánky na různé výstavy a expozice v regionu i okolí a určitě zdaleka ne na všechny.

Pondělí 23. února 2015 znamená opět návštěvu varnsdorfského Městského divadla, kde budou hodovat dravci.

V úterý 24. února 2015 se mohou zájemci zastavit v ZŠ ve Šluknově, vedení zve všechny na veřejnou diskuzi. Já se po delší době zastavím zase jednou ve varnsdorfské ZUŠce, kde je na programu další žákovský koncert.

Ve středu 25. února 2015 přes den ve varnsdorfském divadle představení pro školy a v RBK akce na Střelnici (fakt netuším, kdo to Dennis Smit je). V Dolním Podluží chystají výstavu spojenou se zdejším kinem, v Křinickém pivovaru na závěr cestovatelského cyklu přivítá Jiří Rak sám sebe, Na Kopečku se bude mluvit o zdraví, naše redakce se snad dočká další mediální přednášky a večer na Lidovce ve VDF Norbi Kovács představí své fotky i své kytarové umění.

Ve čtvrtek 26. února 2015 další divadelní představení ve VDF pro omladinu, navečer pak v divadle přednáška v režii KPMV.

Pokud víte víc než my, neváhejte a dejte nám echo. Přehled akcí jako vždy najdete krom zde zveřejněných plakátků také v našem kalendáři.