weby pro nejsevernější čechy

Rumburská hokejová liga – 4.kolo – 4.týden – rekapitulace.

Zápasy tohoto týdne již výslednou podobu tabulky nezměnily, spíše potvrdily dané předpoklady. Žádné z mužstev nepřekvapilo, takže o vítězi celé soutěže rozhodne v následujícím hracím týdnu přímý souboj mezi Bostonem a Šenovem. K některým zápasům slovem i obrazem.Foto týdne ze zápasu Boston – DK Střelnice Boston – DK Střelnice 20 : 16
Neuvěřitelný zápas a vše kolem něj. Začal s půlhodinovým zpožděním. Hráčů dékáček se nesešlo šest, ale jen pět včetně brankáře. Bostonský tým na tom byl o trochu lépe, sešlo se jich osm. Došlo k dohodě a jeden hráč přešel k dékáčků. Vše dle pravidel. V pondělním zápasu Boston nad DK Střelnice jasně vyhrál 19:3. I odveta tedy měla být „jasnou“ záležitostí. Začátek zápasu tomu také odpovídal, Boston rychle vedl 4:0. Jenže hráči DK Střelnice se nepoložili a podařilo se jim vstřelit dvě rychlé branky a snížit na 2:4. Zlepšili obranu modré a v útoku se jim začalo dařit a drama bylo na světě. Náhle vedli 6:4 a hráči Bostonu se dostali pod tlak a začali se trápit. Nedařilo se jim v kombinaci i koncovce. A v obraně to byla docela tragédie. Vyrovnat se jim podařilo až v závěru poslední třetiny na 16:16 a následně rozhodnout o svém vítězství, kdy hráčům dékáček již docházeli síly neboť celý zápas odehráli na jednu pětku! A to se opravdu hrál hokej, žádné vyhazování puku a čekání u branky! Obě mužstva odehrála kvalitní, pohledný zápas s velkým nasazením. Klobouk dolů.
Zápas průběžně sledovalo: 4 diváci.

Hadi – Šenov 2 : 12
Hadi asi již na letošní sezonu rezignovali. Ne že by se nesnažili ale zápal a nadšení se vytratilo a když se k tomu přidá marodka mužstva, dokonáno jest. Šenov byl lepším mužstvem a nepřipustil žádné drama ani komplikace v zápasu i boji o první místo v tabulce. A po zásluze zvítězil.
Zápas průběžně sledovalo: 8 diváků.

Rozpis zápasů od 2.3. – 8.3. – 4.kolo – poslední hrací týden soutěže 2014/2015:

Po20:00 hod.DK Střelnice– Šluknov
Út19:00 hod.Cvikov– Hadi
St19:00 hod.Boston– Šenov
Čt19:30 hod.Šenov– Boston
So17:00 hod.Hadi– Cvikov
Ne17:30 hod.Šluknov– DK Střelnice