weby pro nejsevernější čechy

Praktický workshop v Ekocentru Brniště s mykologem Ing. Jablonským

Podralský nadační fond ZOD srdečně zve všechny milovníky hub na praktický workshop „Očkování dřevokazných hub“ s předním odborníkem na technologii a výzkum pěstování hub Ing. Ivanem Jablonským dne 23. 3. 2015 v prostorách Ekocentra Brniště. Známý český mykolog Ing. Ivan Jablonský z České zemědělské univerzity se s námi podělí o řadu zajímavých informací ohledně pěstování jedlých a léčivých hub, o jejich účincích na lidský organismus, o účinných látkách, které jsou v houbách obsaženy, ale také o technologiích nebo přípravných pracích k jejich pěstování. Po úvodní teorii následuje praxe očkování dřevokazných hub. 

Trpíte jarní únavou, častým nachlazením, oslabenou imunitou, vysokým cholesterolem, vysokým krevním tlakem, depresemi, poruchami spánku? Máte dlouhodobé zdravotní problémy, potřebujete nabrat sil po velkém fyzickém nebo psychickém vyčerpání?  Anebo vás trápí nedostatek financí a přemýšlíte o nějakém vhodném podnikání?   Máte k dispozici opuštěné zemědělské a průmyslové stavby a chcete vědět, jsou-li vhodné pro pěstování hub? Anebo se jen chcete seznámit s novými lidmi z vašeho okolí, kteří mají podobné zájmy jako vy? Vám všem vřele doporučujeme přednášku a praktický workshop Ing. Ivana Jablonského, kde se dozvíte řadu užitečných a praktických informací k užívání i pěstování hub. 

Workshop proběhne v pondělí 23. 3. 2015 dopoledne od 9 do 12 hodin a poté ještě jednou odpoledne od 16-18 hodin. Na úvod proběhne teorie o léčivých houbách, pak se bude pokračovat praxí očkování hub do dřeva v zahradě Ekocentra Brniště. Vstupné zdarma.

Aktuality k našim akcím naleznete na facebooku 

Budeme se těšit na vaši návštěvu!

Tým PNF ZOD. 

http://www.podralsko.cz/kalendar-akci.html