weby pro nejsevernější čechy

Za velikonočním zajíčkem v maskách

Velikonoční oslava v pátek 03. 04. 2015 od 15:30 hodin v MC Větrník v Rumburku trochu jinak. Oblíbená jarní oslava, na kterou zveme všechny rodiče s dětmi a jejich nejbližšími do rumburského Mateřského centra Větrník v prázdninový pátek 03. 04. 2015 odpoledne, proběhne tentokrát trochu jinak než obvykle. Rozhodli jsme se totiž, že se spolu s dětmi pokusíme velikonočního Zajíčka pěkně překvapit! Nejen, že si užijeme řadu tradičních velikonočních radovánek – malování perníčků, zdobení vajíček či vybarvování tematických omalovánek v tvořivých dílničkách pro nejmenší, ale vyrobíme si společně navíc každý svou škrabošku a všichni se na chvíli proměníme v malé zajíčky, kteří společně přivítají tolik očekávanou návštěvu. Se Zajíčkem si pak budeme moci zasoutěžit v různých disciplínách, zatančit na dětské diskotéce nebo si pochutnat na velikonočních dobrotách, které jistě – stejně jako každý rok – nachystají ochotné maminky a babičky.  

Kolik zajíčků se nakonec ve Větrníku v prázdninový pátek sejde? Bude to na zápis do knihy rekordů? I kdyby ne, už nyní se na tento výjimečný sraz velice těšíme a určitě si nenechte tuto událost ujít ani vy s vašimi dětmi! Na každého malého účastníka samo sebou čeká sladká Zajíčkova odměna.

Fotografie z předešlých jarních oslav a vítání velikonočního Zajíčka naleznete ve fotogalerii nebo v reportážích na našich webových stránkách www.vetrnik-rumburk.wbs.cz.

MC Větrník

Rumburk