weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam podvanácté v roce 2015

Protože zítra budu většinu dne v Praze a off-line, přichází nabídka víkendových akcí s předstihem. Zaručeně ve čtvrtek 19. března 2015 nestihnu veřejné vystoupení rumburské ZUŠky, s radostí vynechám v rumburské Střelnici Duo Yamaha a pevně doufám, že budu včas zpět, abych stihl ve varnsdorfské aule Trio Bel Canto.

V pátek 20. března 2015 mám alespoň dopoledne relativně volno, tak mne láká jablonecký turistický veletrh, mohl bych nabrat zase nějakou inspiraci. Odpoledne jsem slíbil účast na pěveckém koncertu žáků Veroniky Matysové a samozřejmě večer nemohu vynechat další představení v Městském divadle Varnsdorf.

V sobotu 21. března 2015 se koná mistrovství ČR v krosu, o němž jsme už několikrát informovali. Já ale budu takřka celý den s turisty na zahájení sezóny v Janově a v Bad Schandau. A musím to nějak vymyslet, abych se večer dostal do Krásné Lípy včas do Křinického pivovaru na přednášku Jana Němce. Jo, a též jste zváni do Doubice na Fabriku, na Skety.

V neděli 22. března 2015 budu odpočívat, vy se ale podívejtedo našeho kalendáře, prolistujte plakátky, zkuste si vybrat a pokud víte o čemkoliv dalším, dejte nám echo.