weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (potřinácté v roce 2015)

A jsme tu zas s nabídkou, kam kdy zajít v nadcházejících jarně pracovních dnech. Jako vždy část nabídky tvoří pozvánky na různé dlouhodobější výstavy a expozice blízko i zdáli.

Týden budu mít poněkud cestovní, protože pár následujících dní budu spíš pochodovat než si užívat kultury.

V úterý 24. března 2015 využiji nabídku KČT Krásná Lípa a přidám se k expedici za bledulemi do Skalice u České Lípy. Návrat předpokládám včasný, abych stihl přednášku Münzbergové na Tolštejně ve varnsdorfském divadle, která bohužel koliduje s přednáškou v Městské knihovně.

Ve středu 25. března 2015 pokračuje další trasou projekt Bez aut do Českosaského Švýcarska, tentokrát to bude především na německé straně. Protože trasa to bude poměrně dlouhá, nedám ani jarní koncert varnsdorfské ZUŠky, ani koncert The Pix na varnsdorfské Lidovce, ani vernisáž fotek Jakuba Trmala na Kopečku…

Ve čtvrtek 26. března 2015 pro změnu opět bledule s KČT Krásná Lípa, tentokrát Waltersdorf. To je co by kamenem dohodil, takže bych měl v pohodě stihnout večerní unplugged Surového Stefana u Kocoura.

Pokud víte víc než my, neváhejte a dejte nám echo. Přehled akcí jako vždy najdete krom zde zveřejněných plakátků také v našem kalendáři.