weby pro nejsevernější čechy

První mistrák jara Šluknov sehrál v České Kamenici

Tuto sobotu [28/3] zajížděl SK Plaston Šluknov (pro ně nepříjemného soupeře) do České Kamenice a nevedl si niktarak dobře, prohrál.[Šluknov na snímcích v modrém] Zneužiji zprávu trenéra L.Čurgaliho:

Česká Kamenice – SK Plaston Šluknov 2:0 (1:0)

Sestava: Uchytil-Hajduk, Schneider Jiří, Lukáč, Koukol-Kirchner, Holešovský, Dobeš, Knížek, Horák, Blažek. Střídali: Zadina, Altman, Schneider Ondřej, Jetýlek.

Na utkání jsme se těšili, mimo zraněného Jirůva jsme byli komplet, tak jsem mohl dokonce poslat Svobodu, Jiřinského a Šeligu s B mužstvem, které hraje současně venku. Cítil jsem pohodu a dobrou připravenost na utkání.
Bohužel se nám utkání vůbec nepodařilo. V důležitých okamžicích utkání jsme selhali. Do první veliké šance se dostal po centru Blažka Horák, ale přestřelil. Po druhé velké šanci, kdy Blažek vystřelil jen do brankáře platilo nedáš dostaneš. Za obranou zůstal nepokrytý úročník domácích a obstřelil našeho brankáře. Míč se odrazil od tyče do branky a bylo to 1:0. Po obdrženém gólu jsme se otřepávali a domácí měli několik nebezpečných standardních situací. Další ranou pro nás bylo zbytečné vyloučení J.Schneidera, který vrazil do soupeře po situaci, kdy hráč soupeře dohrál našeho brankáře. Mužstvo v deseti se ještě více semklo a byli jsme více jak vyrovnaným soupeřem.
Ve druhém poločasu jsme mohli vyrovnat, když se dostal Blažek až před brankáře, který však byl již moc blízko a nepodařilo se ho obhodit. Opět jsme dostali gól na 2:0 hned po naší šanci, když Holešovský ztratil míč na polovině hřiště a soupeř dokonale využil rychlý brejk. Nadále jsme se snažili vstřelit branku, ještě více jsme otevřeli hru a měli i několik šancí. Po vyloučení domácího hráče za dvě žluté jsme domácí zatlačili na jejich půlku, ale ani Horák, ani Dobeš, ani Blažek, ani střídající O.Schneider a Jetýlek gól ze svých šancí nevstřelili. Dnes jsme neměli šťastný den.
Obrovské poděkování patří našim fans, kteří nás povzbuzovali od začátku do konce!
Zveme diváky na domácí utkání, které hrajeme v sobotu 4.4. v 16,30 hodin proti Košťanům. Občerstvení zajišťuje osvědčený tým dobrovolných hasičů, kteří slíbili klobásy z udírny, točený Staropramen atd.

Zde je možno shlédnout video z utkání, aktuální tabulku a vícero fotek.