weby pro nejsevernější čechy

Rodiče a děti aneb nemoci trochu jinak

Mateřské centrum Větrník v Rumburku Vás zve do svých prostor k odpolednímu povídání s Mgr. Stanislavou Nádvorníkovou o tom, jak se cítit lépe. Beseda proběhne ve středu 15. 04. 2015 v 15:30 hodin a je určena nejen pro rodiče malých dětí, ale pro všechny, kdo chtějí řešit svoje problémy, cítit se lépe, poznat sami sebe a vnést do svého života radost a spokojenost. Paní Stáňa i díky absolvování kurzů osobního rozvoje u Zdeňky Jordánové a provozování své poradny už ví, že řešit můžeme naprosto všechno, jakoukoli nepohodu ve svém životě. Že cokoli se nám v našem životě nelíbí a neodpovídá našim představám, jsme schopni změnit, nebo pokud máme nějaké problémy a delší dobu je neřešíme, časem se projeví na našem těle. 

I proto se naše centrum rozhodlo paní Stáňu oslovit a ve spolupráci s ní chce nejen svým klientům nabídnout příležitost poznat, že naše tělo je symbol a prostřednictvím nemoci nám ukazuje, co děláme ve své mysli. „Když duše problém vyřeší, tělo ji hned potěší“. 

Pro každého, kdo se nebojí přijmout zodpovědnost za svůj život a najít v něm svou rovnováhu, proto máme společný vzkaz: Pomozte sobě samým a nenechte problémy ovládat svůj život – ŘEŠTE JE! První krok můžete udělat právě ve Větrníku…

Více informací o aktivitách MC Větrník naleznete  webových stránkách www.vetrnik-rumburk.wbs.cz

MC Větrník