weby pro nejsevernější čechy

Loko Vltavín Praha – SK Slovan Varnsdorf 1 : 0 (0 : 0)

Výsledek utkání určila dost sporná penalta proměněná zkušeným ligistou T.Kuchařem (naposledy Vítkovice, před tím např. Slavia Praha). Navíc sudí pomohl domácím, když na druhé straně dva pokutové kopy pro varnsdorfský Slovan „neviděl“. Ten měl po celý zápas více ze hry, ale gól z ní nevytěžil. Smolný den pokračoval téměř ztraceným zadním kolem autobusu v České Lípě na zpáteční cestě a hodinovým zdržením. 
Branku dal v 57. z PK Kuchař. ŽK 3:3 (Kuchař, Pospíšil, Bureš – Ginzel, Chod, Hyka). Diváků 150. Rozhodčí Jedlička – Šifalda, Fišer. 
Loko Vltavín: Hrábek – Bureš, Kozák, Hradecký, Vlk – Kodr, Pospíšil, Krimlák (61. Kryštof), Kuchař (90. Bartůněk), Balšánek (68. Pečeňa) – Socha. Trenér Radek Kronďák.
Varnsdorf: Macháček – Hyka, Ginzel, Stehlík, Křemen – Ježdík (83. Formáček), Jakobovský, Chod, Kabele (66. Procházka) – Jordák, Grubhoffer.
Varnsdorfský trenér Zbyněk Busta k utkání uvedl: „Klukům nelze nic vyčíst, bojovali a měli více ze hry, zvláště ve druhém poločase. Sudí nám upřel dvě penalty a tu na nás raději nekomentovat. Po týdnu přípravy na zápas je pro hráče demotivující, když jejich úsilí příjde takovým způsobem nazmar. Kde brát pak energii, sílu a chuť do dalších utkání?“
Varnsdorf se přiblížil špici tabulky
Zdeněk Sobota