weby pro nejsevernější čechy

Bod ze hřiště podzimního vítěze ČFL

Domácí tým je remízovým králem soutěže i co do počtu takových výsledků doma, a tak nebylo pro Slovan papírově nereálné uhrát dobrý výsledek. A na závěr podzimní části třetí ligy se to podařilo. Ovčárům patří v tabulce domácích výsledků až 12. místo (!) a podobně je tomu s výsledky venku u varnsdorfských fotbalistů (13.).
Sokol Ovčáry – SK Slovan Varnsdorf 1 : 1 (0 : 0) 
Branky 62. z PK Müller – 71. Hozda (na fotu z domácícho zápasu s Viktorii Žižkov B). ŽK 1:1 (Maršner – Kotiš). Diváků 330. Rozhodčí Kučka – Kalenda, Berka.
Ovčáry: Straka – Chalupa, Ondrák, Studený, Matějček (81. Jeník) – Maršner, Kovařík, Martínek, Horák – Dido (69. Tomáš), Hyka (46. Müller). Trenér Pavel Janeček.
Varnsdorf: Macháček – Hyka, Ginzel, Stehlík, Křemen (25. Čapek) – Ježdík, Kotiš (69. Jordák), Jakobovský, Hozda – Procházka (74. Grubhoffer), Chod. Trenér Zbyněk Busta.
Trenér Zbyněk Busta zápas viděl takto: „Bylo to vyrovnané utkání, ve kterém jsme byli posledních dvacet minut lepším týmem a měli dvě šance. Jednu z nich Jarda Jordák, když trefil jen brankaře. Michal Křemen musel být poměrně brzy střídán poté, co jej protihráč nakopl do kotníku. Penalta proti nám byla vymyšlená a náš gól padl po dorážce Míry Hozdy střelou z pravé strany na zadní tyč.“ K už tradičnímu prosincovému programu týmu trenér dále sdělil: “ Nyní mají hráči týdenní volno a od prvního do osmnáctého budeme pokračovat v tréninku. V rámci toho sehrajeme na domácí umělé trávě dva víkendové zápasy (SO 5. a 12.12.) a soupeři nám budou Jablonec B a Brozany.“