weby pro nejsevernější čechy

Vilémovští sálovkáři získali na 5.turnaji Krajské extraligy 6 bodů a jsou stále na pěkném 2.místě !

Na 5. mistrovský turnaj do Varnsdorfu neodjížděli vilémovští Sálovkáři ve zcela kompletní sestavě, když chyběli bojovníci F.Provazník a V.Švitorka, kteří svou tvrdostí určitě trochu chyběli. Jejich cíl byl tentokráte jediný – vytěžit maximum devíti bodů a udržet krok na špicí tabulky tzn. s favoritem č. 1 – mužstvem Snopek Děčín. Očekávání nebylo bohužel naplněno, neboť J.K. Trans Varnsdorf přijel v kompletní nabité sestavě v čele s T.Jägrem a Beránkem a naše hráče jasně přehrál v poměru 5:1 ! Je to škoda, neboť naše výhra alespoň o tři branky by znamenala posun na čelo tabulky !!! Naopak se nyní snižuje náskok na další naše pronásledovatele. Do konce soutěže však ještě chybí tři turnaje, kde je ve hře ještě plných 24 bodů a ve kterých se rozhodne o všem. Jisté však už je, že boj o sestup nás nečeká, ale naopak ve hře je příjemný boj o konečnou bednu a to určitě od nás jako nováčka nikdo před zahájením soutěže nečekal !!! 

Výsledky vilémovských borců na 5. turnaji v Libouchci: 
SC Stap Vilémov – Bumiko Děčín 4:2 (3:1) – proti poslednímu týmu tabulky to náš tým neměl vůbec lehké, ale nakonec zvítězila zkušenost a rozvaha při zakončování šancí. 
Branky: Hejl, 2x, Kozák a Novotný 1x  
SC Stap Vilémov – DeCe Computers Děčín 3:0 (1:0) – ani ve druhém zápase se výkon našeho celku příliš nelišil od toho prvního, ale tři body jsme získali a to bylo důležité. 
Branky: Hejl, Vichterey M. a Vichterey R. 1x 
SC Stap Vilémov – J.K. Trans Varnsdorf 1:5 (0:2) – i třetí zápas sehráli naši borci v duchu těch prvních dvou, ale narazili ve výběžkovém derby na daleko lepšího soupeře a zaslouženě s ním vysoko prohráli.  

Branka: Hejl 1x