weby pro nejsevernější čechy

Halový turnaj Benteleru

Jedenáct týmů zaměstnanců firmy Benteler si opět dalo dostaveníčko ve varnsdorfské sportovní hale, aby si to rozdalo o vítězství v sálové kopané. Ve skupině A si nejlépe vedla družstva Lisaři, PSA, Technici a Údržba. Ve skupině B pak družstva Staški, Nástrojárna, Golf a Mercedes. Předem připravený „pavouk“ určil čtvrtfinálové dvojice a tam zápasy dopadly takto: Lisaři – Mercedes 4:1, Nástrojárna – Technici 1:0, PSA – Golf 6:1, Staški – Údržba 3:0.
V semifinále prohráli Lisaři s Nástrojárnou až na PK 1:2 (výsledek po hrací době 10 minut zněl 1:1) a tým PSA porazila celek Staški 3:1, když ještě tři minuty před koncem byl stav 1:1.
Na utkání o 3. místo už nebyla chuť poražených, a tak bylo k vidění hned finále. V něm rozhodl už brzy po úvodu utkání kapitán Vindyš o nejtěsnější výhře 1:0 celku PSA. Ten hrál v sestavě: J. Fejtek ml. – M. Novák, J. Mochlár, S. Diviš, J. Eliáš, R. Vindyš, K. Popelka, L. Pavlíček, P. Dragoun a M. Hájas. V celku vítězů byli čtyři borci varnsdorfští, dva z Rumburku a po jednom ze Šluknova, Krásné Lípy, Horního Podluží a Chřibské. Technické zabezpečení turnaje zajišťovali J. Maščuch, J. Savka a J. Levinský, zápasy odřídil sudí Ústeckého KFS Zbyněk Dušík a vše kolem turnaje měl na starost Tomáš Luft.