weby pro nejsevernější čechy

SK Plaston Šluknov-TJ Krupka 0:0

První domácí utkání čekal domácí Plaston hned velký oříšek, protože přijelo první mužstvo tabulky. Šluknov chtěl potvrdit překvapivě získané z Mojžíře, ale i bod s tímto soupeřem by byl dobrý.   
Utkání začalo opatrně, obě strany nechtěli udělat zbytečnou chybu. Největší nebezpečí proto bylo po standardních situacích, které obě mužstva velmi dobře zahrávali. Za Šluknov měl největší šanci Lehrl, ale jeho pohotovou dorážku po prudkém centru brankář reflexivně vyrazil na roh.
Druhý poločas pokračoval v trendu prvního. Utkání bylo nadále vyrovnané a šance spíše poloviční po závarech. Před koncem byl po druhé žluté kartě vyloučen Novotný. Hosté toho chtěli využít, vytvořili si převahu, ale na bezgólovém výsledku se již nic nezměnilo. 
Dvěstědvacet přítomných diváků by určitě radši vidělo gólovou přestřelku, ale s prvním mužstvem obecenstvo ohodnotilo potleskem i remízu. Hosté z Krupky nepřesvědčili o svých postupových ambicích, čekal se od nich sebevědomější výkon s větší herní kvalitou. Tím nesnižujeme výkon domácích, mužstvo vždy hraje co mu soupeř dovolí a týmový duch Plastonu slavil úspěch alespoň v podobě bodu. Další utkání je opět velmi atraktivní, protože Šluknov jede na derby do Rumburku.  
Ohlasy po utkání:
Bylo tvé střídání kvůli výkonu a nebo vynucené?
Holešovský-Hmm, to je zákeřná otázka. Střídání bylo kvůli svalovému zranění, jinak by mě tam snad trenér nechal. Škoda, že někteří bývalí hráči už nám nechtějí pomoci, viď Čongi…. Dnes to byl opět týmový výkon za skvělé kulisy, díky divákům. Těšíme se na podporu diváků i při derby v Rumburku.
Václave, jak se cítíš po 2 zápasech na stoperu a s takovou pohodou v týmu?
Svačina-Pohoda v týmu, v tom to je. Jinak hraji sedmý zápas za sebou na stoperu a musím říci, že mám v obraně kvalitní spoluhráče. Odehráli jsme dva kvalitní zápasy s kterých jsme měli obavy, tak doufám, že to tak bude pokračovat.

Sestava Šluknova:

Bednář Tomáš
Svačina Václav
Holešovský Antonín Novotný Petr Jägr Jiří
Dobeš Jakub Kirchner Zdeněk Lehrl Jan Zbončák J.

Svoboda Pavel Hajduk Jaroslav

Střídali: Horák Pavel, Zbončák D., Beneš