weby pro nejsevernější čechy

Modlany-SK Plaston Šluknov 1:0

Ktomuto utkání jsme nastoupili s cílem prodloužit sérii devíti zápasů bez prohry, ale bohužel bez několika hráčů základní sestavy. 

První poločas naše mužstvo působilo dosti bojácně a to hlavně při přechodu do útoku. Zbytečně jsme se zbavovali míče a hlavně na hřišti špatně komunikovali. To také předcházelo jedinému gólu, kdy naši tři hráči špatně vyhodnotili situaci a osamocený útočník nedal našemu brankáři šanci a domácí vedli 1-0. Přesto jsme mohli už v první půli dvakrát skórovat. Po rohu Dobeše nastřelil Lehrl hlavou břevno a hlavně šance Hajduka byla z kategorie stoprocentních.

Druhý poločas byl z naší strany už o poznání lepší a z větší části se odehrával na půlce domácích. Bohužel ani Dobeš ve velké šanci, ani nikdo jiný nenašel klid v koncovce. Utkání tak skončilo naší první jarní porážkou. Mužstvo si za druhý poločas bod určitě zasloužilo, ale bez gólu to bohužel nejde.

Teď nás čeká v sobotu 1.5. od 17 hodin mužstvo Pokratic, kde jsme na podzim prohráli 5-0 a všichni věříme, že navážeme na minulé výkony a výsledky. Ve středu 28.4. v 17 hodin se hraje také dohrávka béčka s mužstvem Markvartic.

Sestava Šluknova:

Bednář Tomáš
Svačina Václav
Horák Pavel Novotný Petr Jägr Jiří
Hlávka Lukáš Dobeš Jakub Lehrl Jan Zbončák D.

Jarábek Martin Hajduk Jaroslav

Střídali: Baulovič Josef, Hlavsa Petr