weby pro nejsevernější čechy

Kudy kam (týden 18, 2010), na poslední chvíli

Nějak nemám čas a nebo moc piju a tak je nabídka na tenhle týden jenom weekendová.Každopádně se ještě dneska dá stihnout koncert Jana – Matěje Raka ve varnsdorfské knihovně. Potatěný kytarista (otec Štěpán je vynikající hráč) předvede Ježkovyy písničky přepsané do kytarových partů. Skutečně excelentní záležitost. Od šesti hodin odpoledne.Podle toho co se kolem říká, měl by hrát dneska (v pátek) v poustevenské hospodě u Černýho psa Sváťa Karásek. Podrobnosti zjišťuju.Tak se hraje v sobotu 8.5. u černýho psa od osmi veččer. V sobortu se hraje fotbal ve Vilémově. Domácí stále bojují o udržení v divizi a po třech zápasech ve kterých získali devět bodů to budou mít hodně těžké. Uvítají první tým tabulky FK Jirny. Výkop je v pět hodin.

Od šseti se hraje temný film Martina Scorseseho Prokletý ostrov v Dolonim Podluží. Hlavní roli hraje Leonardo di Caprio a je velmi dobrý.

Na neděli tady zatím nemám nic a tak dobrý oběd a plení záhonů by nemusel být špatný program.

Protože nevím jak to se mnou bude v pondělí doplnim ještě, že se ten den uskuteční ve šluknovském zámku dvě vernisáže fotografií. Lukáš Černý vystaví fotografie z okoolí pod názvem Krajina našeho severu objektivem a paní Blanka Severinová představíé kolekci JIžní Švýcarsko a kamelie ve fotografii. Pravděpodobně rovněž objektivem. Vernisáž, chlebíčky, víno a celebrity v 16.00.

sportovní nabídka z vdf tady.