weby pro nejsevernější čechy

České Kopisty-SK Plaston Šluknov

K poslednímu utkání této sezóny jsme zajížděli do Českých Kopist s cílem zvítězit a tím si udržet slušné 7. místo v tabulce.
Od prvních minut se hrálo v dobrém tempu a na užším hřišti bylo k vidění mnoho osobních soubojů. Postupem času jsme získávali územní převahu s čímž přicházeli i gólové příležitosti. Hodně vidět byli Nesterak s Hajdukem a právě Hajduk ve 30. minutě tvrdě vystřelil, brankáři vypadl míč z ruky a Nesterak s přehledem uklidil míč do branky 0-1.
Ve druhém poločasu se obrázek hry moc nezměnil, naše mužstvo se snažilo výsledek pojistit, ale bohužel branková konstrukce byla proti. Nesterak i Hajduk trefili jen tyč. Na konci zápasu si domácí vytvořili několik slušných příležitostí, ale v tomto zápasu vynikající brankář Bednář soupeři nedovolil skórovat ani v nejvyloženějších šancích.  
Myslím, že naše mužstvo ukázalo v této sezóně morální sílu a i přes mnoho nepříjemností (registrace, zranění, tresty) dokázalo, že má svou kvalitu.. Nejlepším hráčem sezóny byl vyhlášen Kuba Dobeš, nejlepší tréninkovou účast měl Tonda Holešovský. Chci poděkovat fanouškům, fotbalovému výboru, sponzorům, Dušanovi za fotky a videa venku, p.Tichému za videa doma a celému mužstvu za tuto sezónu. Příště budeme ještě lepší J