weby pro nejsevernější čechy

Kudy kam

Dneska odpoledne otevírají výstavu grafik v městské knihovně v Rumburku manželé Pavel Brázda a Věra Nováková. Čtu si o nich tady a jsem tedy dost zvědavej. Pochopitelně podám zprávu jaké to bylo.

Ale teď hned hups do soboty. V půl jedenáctý začne na šluknovském náměstí výstava veteránů, tedy automobilů a motorek všeho druhu. Co já vim, bude tem i veterán Gerhard Predátor Scheufler z Šenova, který už několik týdnů ladí svého pincka a doufá, že bude stačit kolegům při spanilé jízdě.

Ve dvě odpoledne potom budou v Krásné Lípě volit MIss Roma. Ano, v Krásné Lípě mají z čeho vybírat.

A v Rumburku budou městské slavnosti. Nejsem úplně přítelem slavností, nicméně tady bych si vybral. Odpoledne pro děti Michal Nesvadba, velkej profík, ve čtvrt na tři Martin Chodůr, ten mě bavil (v pět) a večer David Koller od půl deváte; to je přeci jenom něco jinýho než loňský Michal David. Mezi tím vším se budou pohybovat rytíři,, šermíři a podobné existence. To všechno v parku u kláštera, plakát na akci je tady.

No a ještě jednou sobota, v penzionu Na Stodolci ve Chřibské zahraje Jan Budař a Eliščin band. To by mohlo být dobré.

 

 

A je tu neděle a to by se měl jet sjezd na Jedlové v rámci seriálu 3DH. Pořád čekám nějaké upřesnění, ale kde nic tunic. Každopádně, jestli chcete jet a nebo se jenom kouknout, sledujte tenhle blog.

Nakone je to jinak, takhle: treninky jsou v pátek od 12:00 do 18:00 a závod samotný je v sbotu 21.8.2010 cca od 11:00 do 16:00 a kolem 17 hod je vyhlášení výtězů.

Odkaz na blog platí.