weby pro nejsevernější čechy

Kudy kam

Včera jsem viděl předpremieru nového programu skupiny Toxique. Trošku bych řekl, že se do toho nepustili s úplnou vervou, ale beru to tak, že šlo vlastně o veřejnou generálku takže dobrý. Nafotil jsem tam několik tun fotek, ale protože premiera je až zítra (9/10), slíbil jsem, že do té doby dodržím embargo a fotky nikde nezveřejním. Snad můžu říct, že Klára Vytisková je na „krátko“ a vystřídá čtyři kostýmky.

Dneska potom hrajou moji oblíbení Super Hero Killers někde v Doubici. Jde o oslavu narozenin, tekže to nebudu upřesňovat, spíš to připomínám těm, kteří vědí.

Večer taky hrajou moji ne tolik oblíbení fotbaloví reprezentanti se Skotskem, to dávam skutečně jenom pro ty co poslední dobou nezavadily o žádné noviny a novinky.

Zajímavější fotbal bude v sobotu (9/10) ve Vilémově, domácí si to rozdají od 16.00 s děčínskými řezníky,kteří jsou momentálně s jedním bodem poslední. Nevím proč, ale jak slyším řezníci vkrádá se mi do mysli zatím poslední díl okresního přeboru a jejich nový mecenáš.

Zítra (sobota 9/10) taky v Doubici na Fabrice chystá se Jahodová párty. Hrát budou Goro a Karel Kunrt. Goro (bílý pes?) to je podemí, z Karla Kunrta jsem malinko na rozpacích. Začátek je plánován na 19.00, ale myslím, že kdo přijede v devět, bude mít ještě čas na drink.