weby pro nejsevernější čechy

Kudy kam, k volbám a do Mikulek na Tibet

Největší severočeský rockový festival pod jednou střechou Free Tibet se vrací po dvouletém hostování v rumburském kulturáku do mikulášovického Klubu. Krom toho, že to zřejmě bylo nevyhnutelné, je to dobrý nápad, že jo milé máničky?

Kromě pořadatelské partičky Toxic people a místních Wrat wot stodoli, zahrají Fast Food Orchestra, Prohrála v kartách, Pos-it, Status Paesents, The Fialky.

Místní představovat nemusím, Fast food zahrajou vesele a ska, Prohrála v kartách rockově (a snad do Mikulášovic trefí; když měli hrát před lety ve Velkém Šenově, dorazili do Šenova Kamenického a moc se divili, že na ně nikdo nečeká) a na zbytek jsem zvědav. Free Tibet se uskuteční v sobotu 16. října od 17.00 hodin, lístky můžete koupit v předprodeji za 149 Kč v Knihkupectví Disk v Rumburku a Varnsdorfu, anebo za 199 Kč na místě.

No a krom toho budou v pátek 15. a 16. října volby do místních zastupitelských sborů a jestli se bude opakovat situace z voleb do parlamentu, bude to mela. Takže vám přeju šťastnou ruku.