weby pro nejsevernější čechy

Pokratice-SK Plaston Šluknov 4:2

Jako již po druhé v této sezóně byl problém s hráči. Z různých důvodů nemohli Svačina, Stelmaščuk, Novotný, Zbončák J. a Zbončák D. Na lavičce byl pouze Horák Pavel s bolavým kolenem. Přesto Šluknov jel pro body, aby zůstal na dostřel prvním dvěma týmům tabulky.

Všechny bodové plány ovšem skončily již v prvním poločasu, když domácí trestali laciné chyby hostů. Již v 11. minutě překvapil Bednáře z úhlu z 20 metrů střelec domácích Koláček 1-0. Ve 26. minutě zvýšil po pěkném centru Bergmana znovu Koláček, tentokrát hlavou 2-0. Další laciný gól přidal Knop ve 31. minutě na 3-0 a aby toho nebylo málo, tak ve 41. minutě završil svůj výborný výkon i gólově Bergman 4-0. Poločasový výsledek neodpovídal předvedené hře, protože i Šluknov měl své šance, hlavně hlavička Dobeše volala po gólu.

Druhý poločas Šluknov z kopce přitlačil soupeře na svou půlku, ale na zvrat v utkání to bylo již pozdě. Přišli i spravedlivě dva góly. První dal v 75. mintuě po přihrávce Čurgaliho Hajduk 4-1 a druhou v 83. minutě po nahrávce Kirchnera Karpíšek 4-2. Domácí znejistěli, ale vítězství si již v klidu pohlídali.

Překvapivě ztratila i Roudnice B a tak se na čele odpoutali od ostatních hráči Modlan. V dalším utkání je nutné bodovat doma právě s druhou Roudnicí, jinak bude ztráta na čelo příliš velká. Doufáme ve velkou diváckou podporu. Utkání se hraje již od 14,30 hod!!!

Sestava Šluknova:

Bednář Tomáš
Kirchner Zdeněk
Holešovský Antonín Hlavsa Petr Jägr Jiří
Hajduk Jaroslav Dobeš Jakub Lehrl Jan Čurgali Ladislav

Karpíšek David Nesterak Evan

Střídali: Horák Pavel