weby pro nejsevernější čechy

Kudy kam, orgasmus a BOOGER. A taky vánoce.

Hle: advent a sníh a mráz a katřinská zima. Proto se budou stavět a rozsvěcet vánoční stromky měst. Namátkou v sobotu dopoledne (10.00) v Krásné Lípě a ten samý den v Rumburku odpoledne. Tam zazpívá i Janek Ledecký! Možná píseň Nafťáky sou horký anebo Slipy se maj měnit o vánocích. Uvidíme.

Už ale v pátek bude se hrát v Krásné Lípě divadlo. Konkrétně titul Orgasmus bez předsudků: Některé věci se říkají jenom v posteli.
Fiona je žena, Diego je muž. Co se ale stane, když tito dva přátelé budou donuceni zůstat přes noc v motelu, v pokoji s manželskou postelí? Na základě této okolnosti budete svědky řady komediálních, místy až lechtivých situací… Přese všechnu komediálnost, kterou Orgasmus bez předsudků nabízí, tato inscenace odkrývá i obecnou stránku věci, a to vztahové problémy mezi muži a ženami v současné době.

Začátek v 19.00.

No, a v sobotu odpoledne bude otevřena v šenovském Clubu nová výstava My jsme sbor sbor sbor dobrovolných hasičů, kde budou vystaveny fotografie z historie a současnosti sboru dobrovolných hasičů.

Večer potom zahraje skupina Booger, o které jsme tu už jednou psali a tady přidávám pro změnu jedno videjko.

V sobotu taky pozor v Doubici na pravidelné manévry. Bude se to tam hemžit ozbrojenci, hlavně v místních pohostinstvích!

V neděli potom, ti kteří vstanou a mají zájem ohou zaskočit do Šluknova, tam se budou světit v kostele sv. Václava adveentní věnce. Ovšem musíte si přivstat a být tam v půl deváté dopoledne.