weby pro nejsevernější čechy

Sloučený open memoriál M.Kotraby a H.Bálka v sálové kopané ve Vilémově vyhrál potřetí za sebou domácí – SC Stap Vilémov !!!

Za účasti 20 kvalitních mužstev, z toho osmi zcela nových, byl v neděli 26.12.2010 odehrán sloučený a vždy velmi populární turnaj v sálové kopané ve vilémovské hale. Že je to turnaj nevyzpytatelný, ve kterém lze jen těžko tipovat vítěze, se v letošním klání opět potvrdilo, když velký favorit turnaje – Superstars Šluknov se ani neprobojoval ze skupiny do play off a nebo Hapťák, Konírna, Bílá Vdova či Testostejoni neprošli osmifinálem. O ambicích domácího celku se vědělo, i když málokdo věřil v jejich hattrick, ale že by se do nejsilnější čtyřky probojovalo – JPS Gastro Neratovice nebo Pekelníci z Dobrušky, to netipoval žádný z přítomných odborníků. Turnaje se zúčastnili i mnozí známí profesionální fotbalisté – jako např. Rudnytzky, Kotiš, Vavroušek, Hanzlík či Stehlík. Ale byla zde vidět i další známá esa jako např. – Šmalcl, Kopřiva, Záveský, Kurel, T.Jägr, Roubíček, Kirchner, Svoboda, Vlk, Dobeš, Janda apod. Hrálo se v 5 skupinách po čtyřech mužstvech, z každé skupiny postoupila do Play off první tři mužstva a k nim ještě i nejlepší tým z posledního 4. místa (Hapták Šluknov). Dalším překvapením bylo vyřazení mužstev – JK Trans, Miminka a Desperádo již ve čtvrtfinále. Finále pak bylo vyrovnanou bitvou a skončilo bez branek. V penaltovém rozstřelu měl více štěstí domácí obhájce trofeje SC Stap Vilémov, který tak potřetí za sebou vystoupil na nejvyšší stupínek v tomto prestižním a vyrovnaném turnaji. Vítězný tým hrál v sestavě – Štrombach – Provazník, Vichterey R. Hejl, Novotný, Vichterey M. a Kozák. Celý turnajový maratón měl 46 utkání, které odřídila trojice rozhodčích – Budský, Červený a Sabó.

Výsledky playoff :

Osmifinále: SC Stap Vilémov – Konírna Cvikov 3:0, JK Trans Varnsdorf – VOS Roudnice 1:0, Miminka Šluknov – Kádě 5000 Velký Šenov 1:0, Bohemia Beton Rumburk – Hapťák Šluknov 1:0, Karibik Šluknov – Testostejoni Ústí n.L. 1:1 (4:3 na PK), Pekelníci Dobruška – Bílá Vdova Varnsdorf 1:0, JPS Gastro Neratovice – Dejsipulitr Varnsdorf 2:1, Desperádos Proboštov – Nica Rumburk 3:0

Čtvrtfinále: SC Stap Vilémov – JK Trans Varnsdorf 0:0 (3:2 na PK), Bohemia Beton – Miminka Šluknov 2:0, Pekelníci Dobruška – Karibik Šluknov 3:0, JPS Gastro Neratovice – Desperádo Proboštov 0:0 (3:2 na PK)

Semifinále: SC Stap Vilémov – Bohemia Beton Rumburk 2:0, JPS Gastro Neratovice – Pekelníci Dobruška 2:1

O 3.místo: Bohemia Beton Rumburk – Pekelníci Dobruška 1:0

Finále: SC Stap Vilémov – JPS Gastro Neratovice 0:0 (3:1 na PK)

Vyhodnocení nejlepších jednotlivců a kolektivů:

Nejlepší hráč : Pokorný Jakub – JPS Gastro Neratovice

Nejlepší brankář : Štrombach Milda – SC Stap Vilémov

Nejlepší střelec: Hendrych David – 6 branek – Bohemia Beton Rumburk

Nejlepší rozhodčí: Budský Václav – Lipová