weby pro nejsevernější čechy

V hokeji mám trochu hokej

Jak se tak blíží jaro a soboty a neděle trávené na fotbalových hřištích (mimochodem včera vyhrál Vilémov na Admiře, Varnsdorf prohrál v Třinci a Plzeň porazila Spartu, hurá) dokopal sem se konečně k návštěvě rumburského kluzáku, kde se hrál turnaj v hokeji Hvězda severu, to všechno hlavně díky panu Žižlavskému, který umí bruslit, hokej hraje (a uvolil se informovat nás o zápasech prostřednictvím kalendáře akcí).

Tak tedy z celodenního turnaje jsem viděl asi dva zápasy, většinou jsem netušil kdo proti komu hraje (Robert Záruba odpustí) a byla mi zima. Pokusil jsem se alespoň něco vyfotit, ale i oblastní hokej je hra rychlá, takže výsledky nejsou úplně brilantní a i když jsem si myslel, že jsem alespoň dva góly vyfotil, na snímcích je nalézt nemůžu, protože tam většinou ještě nějaký hokejista stihl projet a snímek zkazit. Prosil bych pánové příště alespoň trochu víc radosti ze vstřelených gólů! Oslavy se fotí dobře a to bych stihnout mohl.  

Jako občasný divák hokejových utkání v televizi jsem si všiml, že se nestřídali čtyři pětky, ale spíš dvě, že na sebe hokejisti byli hodnější a proto nechodili tolik na trestnou lavici (v hale byla zima, taky by se mi nechtělo) a že místo čtyř rozhodčích stačil jeden.

Než ukončím první historický příspěvek na tomhle webu, který se týká hokeje přidám zpravodajsou informaci, že se turnaje zúčastnili hokejové týmy (HC) Draci, Hadi, Zákupy a Mop servis. Ještě jsem si všiml, že vyhráli Hadi, zbytek pořadí doplním, jestli se ke mně tahle informace dostane.

Konečné pořadí:

1. HC HADI

2. HC Zákupy

3. HC DRACI

4. HC MOP SERVIS Děčín