weby pro nejsevernější čechy

TĚCHLOVICE – VELKÝ ŠENOV 2 : 3 (0 : 1)

Na první jarní mistrovské utkání soutěžního ročníku 2010/11 jsme odjížděli na hřiště vedoucího celku Těchlovic s dobrou náladou a s přáním oplatit soupeři porážku z minulého roku. Věřili jsme, že absolvování náročné zimní přípravy se musí někde ukázat!

Domácí hráli hned od začátku velmi útočně a snažili se co nejdříve vstřelit vedoucí branku. Díky dobrým zákrokům našeho brankáře Milana Šimka se jim to nepovedlo a naopak vedoucí branku střílí v 10. min Josef Liška – 0:1. Po této brance se hra vyrovnala. V závěru první půlky nás opět podržel brankař a díky němu jsme šli do kabin s jednogólovým vedením.

Podle předpokladů domácí začali druhou půli znovu velkým tlakem, kterému jsme odolávali asi do 66. min, kdy naše obrana zaspala a nechala domácího útočníka samotného před naší brankou – 1:1. Vyrovnávací gól ještě přidal domácím na chuti do hry a po střele ze 70 min otočili domácí zápas na svou stranu – 2:1. Ale my jsme se nevzdávali, chtěli jsme urvat alespoň bod! Naše vytrvalost a bojovnost se nám vyplatila. Po přesném centru Radka Podhory mění střídající Tomáš Rubanický v 77. min přesnou a tvrdou hlavičkou skóre – 2:2. Hra se na konci zápasu přelévala nahoru dolu a my jsme měli konečně trochu štěstí a hlavně dalšího střídajícího hráče Martina Kavu, který ve své šanci zachoval klidnou hlavu a poslal míč do protipohybu domácího brankaře a tím znovu otáčí zápas v 88. min na naši stranu – 2:3.

Všichni hráči podali velmi dobrý výkon a důležité 3 body jsme opravdu doslova vydřeli!!!

Sobota: 26. 3. 2011

Rozhodčí: Kouba, Mráz, Mokráček

Diváci: ??

Branky: Liška Josef, Rubanický Tomáš, Kava Martin

ŽK: Liška Josef

ČK:—

Střídání: Kava – Rýdl, Rubanický – Krejčí, Rýdl – Jarábek

SE S T A V A:

ŠIMEK

LIŠKA FIŠER TOMÁNEK SALAČ

MALÝ ČURGALI KREJČÍ KŘÍŽ

PODHORA JARÁBEK