weby pro nejsevernější čechy

Kudy kam, velikonoce 2011

Sluníčko a teplo, to je samo o sobě dobrý plán na cestu kamkoliv. Přesto je tu pár tipů, kudy kam.Ještě se dá stihnout čtení v JIřetíně pod Jedlovou: CESTOU BOLESTI A VÍRY Básnický cyklus věnovaný jednotlivým zastavením Křížové cesty. Přednesou Milan Hrabal a Martin Louka při společném výstupu na jiřetínský památný vrch. Já to tedy nestíhám, jedu fotit Vladimíra Šmicera do Rumburka. Jestli bude mít náladu, zeptám se jak to vidí s tou Slávií. Ještě pár idiotských tahů současného vedení a může ji koupit, myslim.
Když jsem u fotbalu: v sobotu od 17.00 hostí SK Vilémov Kladno B. Podle postavení v tabulce jsou domácí favoritem, v neděli přijedou do Varnsdorfu borci ze Znojma. Mají stejně bodů jako domácí, takže to bude asi řež. MInulý týden se varnsdorfští chytili, třeba to vydrží.

A teď ještě kultůra. V sobotu ve Varnsdorfském pekle dvě kapelky Horsefuckers a Cémur Šámur, v Doubici na Fabrice TRIBAZIK a KYSS MY KOŽAK. Tam, kde jsem odkaz našel, můžete si kliknout, ale třeba „kyss my kožak“ nezná ani google. V Doubici se bude také ochutnávat víno (v neděli)..

V neděli nachystali ve Šluknově Oldies party v kulturáku, hraje skupina Duo Mane, se kterou Vás čekají zábavné soutěže a plno známých diskotékových hitů. To bude asi dost hard core, z toho jde strach.

https://youtu.be/CWdv1GDgjx8&feature=related

Ještě jsem našel jeden nedělní mejdánek v Lipové u Pytláka, víc je tady a v Kadani, což je trochu z ruky, přiznávám, zahraje kapelka BOOGER, která se chystá na čarodějnice do Velkého Šenova. O kadaňském koncertu je víc tu.

A v pondělí mám svátek, takže asi nemakám.