weby pro nejsevernější čechy

Šmicr vsadil kopačky a šel do kabin bos

Založení první mimopražské pobočky klubu fanoušků národní fotbalové reprezentace přivedlo do Rumburku čestného předsedu tohoto spolku a dlouholetého reprezentanta Vladimíra Šmicra.

Jeho program však potěšil zejména malé fotbalisty, kterým se věnoval nejprve na besedě a potom i na trávníku, kde vedl krátký, asi hodinový trénink. Po krátkém rozcvičení — „strečink stačí krátký, jste ještě dost pružní“ — následovala ukázka „liverpoolského“ cvičení s balonem, nahrávky a rotace hráčů ve vymezeném čtverci a nakonec trénink střelby na branku. Chytal pan Šmicr osobně, za vstřelený gól byla vypsaná odměna — šála fanklubu reprezentace. Tři šály z banku byly brzo rozebrány a přišel zvláštní bonus. „Kdo trefí tyč, anebo břevno má moje kopačky“, vyhlásil Vladimír Šmicr poslední dovednostní soutěž odpoledne. „Každý má pouze jeden pokus. “ Pravděpodobnost, že kdokoli z dvaceti kluků trefí nebyla příliš vysoká, nakonec ale střela Rudy Pilze skončila na levé tyči a tak kopačky změnily majitele. Pecka!

Po šesté hodině se potom příznivci fotbalu sešli v rumburském Tipsport baru. Kamil Veselý, takto manažer fotbalového Fanklubu České fotbalové reprezentace, Vladimír Šmicer manažer České fotbalové reprezentace a Milan JIrout, zástupce rumburské pobočky Fanklubu České fotbalové reprezentace slavnostně polili šampusem šálu a bylo to.

Pro místní fanoušky a zájemce o členství ve fanklubu doporučuji navštívit „tipáč“, jinak tady je oficiální stránka, tady stránka na facebooku.

víc fotek tady

PS. Asi jediný slávista Martin R. přišel ve svátečním, tedy v dresu sešívaném, k velké radosti Vladimíra Šmicra, který se Martinovi podepsal přímo na srdce.