weby pro nejsevernější čechy

Kudy kam? Čarodějnice a první máj.

Rozjelo se to pěkně, k tomu docela slušný počasí,doufám že to vydrží Na čarodějnice se samozřejmě tyto pálí, všude je kouř a toho se rozhodli využít v areálu varnsdorfského pivovaru Kocour. Připravili celodenní akci pro celou rodinu „Kocouří kouř“ a krom ochutnávky ze čtyřiceti druhů nakuřovaných piv, budete moci ochutnat všechno, co se udí: maso, sýry, ryby i whisky. Pro děti je připravena celá řada soutěží a cen. Večer hraje skupina Semeno, revival Kabátů. Uf. https://youtu.be/bOMyoC-DnBA

V západním sektoru výběžku, ve Velkém Šenově se bude také hrát. Blues – soulová formace Booger vystoupí v restauraci Club, a kdo je viděl na podzim, ví že je na co se těšit.

Písničky k připomenutí tady.

Před koncertem bude otevřena výstav rybářských vtipů Zdeňka Hofmana. Uf uf.
Aby toho nebylo málo, na čarodějnice se hraje i v Rumburku. Brabec a spol. Pořádají koncert skupiny Wrara wot stodoli a Tonyho Ducháčka a Garáže. Uf uf uf. Na poslední chvíli pozvali chlapci ještě Ty SSSSyčáky s Petrem Vášou.

https://youtu.be/uMCBNAEcm-Y

https://youtu.be/GEVikLciVgM

{showhide title=“na facebooku píšou tohle…“ template=“strong“ changetitle=“zavřít …“ mousetitleistitle=true closeonclick=true titleasspan=true}Oslavy 20.let obchodu 29.4-30.4.2011 Výprodej skladu,mimořádné slevy na vše,testování kol/Specialized-Author/.V pátek a v sobotu dopoledne pivko na krámě zdarma.V sobotu od 12hodin společná MTB vyjížďka do 15:30 po té dle počasí přesun za obchod/v případě deštivého týdne/v lepším případě festiválek na stodole po širým nebem od cca 16:00h,Točený Kocour,buřty od Vohnouta,překvapení na grilu…koncert Ty Syčáci,po té Tony Ducháček a Garáž….vstupné symbolické 100Kč,kdo ale v pátek nebo v sobotu nakoupí v obchodě za 250,-kč cokoli,obdrží náramek ke vstupu zdarma.Tzn.nakoupí-li za 1 000,-Kč cokoli obdrží 4 náramky ke vstupu na akci zdarma.Parkování a možnost stanování v místě akce zdarma.Noční tombola o zajímavé ceny…Detaily akce doladíme později.{/showhide}

To se skutečně stihnout NEDÁ.

V Doubici je ještě VÁLKA.

Jeden den na západní frontě, na sklonku 2. světové války…

Kdo nepůjde na Prvního máje do průvodu, může vyjet do zahraničí. Na Labi kolem města Drážďany proběhne tradiční přehlídka parníků saské paroplavby. Lodě staré i sto dvaatřicet let vyplují na řeku, bude hrát hudba a samozřejmě dojde i na buřtíky. Romantika. A navíc den, aby se šífáci všech zemí spojili!

{showhide title=“program“ template=“strong“ changetitle=“zavřít“ mousetitleistitle=true closeonclick=true titleasspan=true} parníky

Slavnostní přehlídka historický parníků „Dampferparade“: Prvního května v deset hodin dopoledne vypluje z nábřeží Terrassenufer (Drážďany) za hudebního doprovodu palubních orchestrů všech devět historických parníků Saské paroplavby „Sächsische Dampfschiffahrt“. Všechny parníky poplují proti proudu Labe směrem k zámku Pillnitz, kam dorazí zhruba kolem dvanácté hodiny.

Tam se tyto kolesové parníky budou otáčet a vrátí se po proudu Labe směrem zpět do Drážďan, kde jsou očekávány kolem půl druhé.

Z důvodu konání této přehlídky bude 1. května platit tento zvláštní jízdní řád. – 09.00 Drážďany-Königstein-Drážďany –

09.30 Pirna-Bad Schandau-Drážďany –

14.00/ 15.00/ 16.00 Drážďany-Pillnitz-Drážďany –

14.15 Drážďany-Míšeň-Drážďany –

14.30 Drážďany-Bad Schandau –

14.30/ 15.30/ 16.30 okružní prohlídka města (Drážďany-Blasewitz-Drážďany) –

15.30 Drážďany-Pirna

{/showhide} Jasě že to není všechno, tak klidně přidávejte další akce, ať je to rozhodování ještě těžší :)