weby pro nejsevernější čechy

Ještě pár slov k tomu stěhování národů

Jak poznamenala Lucka  J. na FB k článku o stěhování nepřizpůsobivých (připadám si jako kretén skrz tu korektnost; jistě že jsou to hlavně romové, skoro až cikáni), je to tu od války pořád stejný. Samá náplava. Souhlasím s ní, ale mám za to, že teď se jedná o akci nějak organizvanou i když to asi těžko dokážeme. Úplně vidím ty chytráky, kteří to vymysleli a potom se plácali po ramenou, jaký jsou to pašáci a smáli se až se za břicha popadali. Možná tam seděl i jeden, kterej říkal: hele, ale tam je to hezký v tom výběžku … tam já jezdim na dovolenou… A oni mu řekli: no, tak holt budeš jezdit jinam.

Článek se původně jmenoval „Šluknovský výběžek, odpadkový koš republiky“, ale manželka mi to zakázala, protože se jedná o lidi.

Uznal jsem tuhle připomínku v plném rozsahu, ale přiznávám se, že se tady pohybuju na velmi tenkém ledě a mám malinko problém, protože kdyby se někdo rozhodl, že udělá z tohoto území skládku radioaktivního odpadu, nebo tudy povede dvacetiproudou dálnici narazí. Bude muset vyhovět desítkám a možná stovkám různých povolovacích řízení, při jakékoli neshodě se zákony se akce zdrží a nebo zruší.

Tahle masivní migrace, která může nakonec mít stejný a nebo podobně devastační dopad nepodléhá schvalování žádnému.

Předpokládá se, že ten, kdo má volební právo, dokáže se o sebe postarat sám, bude se řídit zákonem , desaterem a nebo něčím podobným. Že to tak není je nabíledni.

Považuju tuhle kapitolu dosidlování za další projev nekompetentnosti úředníků a možná i za dobře naplánovaný zločin proti pětapadesátitisícům obyvatel výběžku.

Ach, to se mi ulevilo.