weby pro nejsevernější čechy

Sport v Varnsdorfu

V sobotu 28. května hostí tenisté TJ Slovan Varnsdorf družstvo TK Spartak Děčín. Utkání Severočeské soutěže smíšených družstev dospělých na varnsdorfských tenisových kurtech má zahájení od 9.00 hod.

Zápas Krajského fotbalového přeboru staršího dorostu mezi SK Slovan Varnsdorf a Louny se rozehraje v Kotlině od 10.00 a duel mladších dorostenců obou klubů má výkop od 12.15 hod.

Do sportovní haly lze zajít odpoledne na házenou, kde muži TJ Slovan Varnsdorf hostí v posledním domácím zapáse sezony Handbal Liberec. Utkání Severočeské ligy začíná od 15.00 hod.

V neděli 29. května bude patřit stadion v Kotlině fotbalovým utkáním mladší přípravky a žáků. Nejdříve bude v zápase Okresního fotbalového svazu Česká Lípa hostit FAŠV A od 13.00 hod. tým Mimoně a od 14.30 mají starší žáci FAŠV za soupeře Kadaň. Mladší žáci obou soupeřů se střetnou poté od 16.30 hod.

A ještě upoutávky na příští týden.
V rámci Varnsdorfského sportovního léta 2011 budou ve varnsdorfských sportovních zařízeních probíhat od pondělí 30. května do středy 1. června turnaje mládeže ve stolním tenisu, tenisu, nohejbalu, florbalu, malé kopané, volejbalu a atletice.
Ve čtvrtek 2. června je pak na programu Olympiáda varnsdorfských mateřských škol.