weby pro nejsevernější čechy

Rytmus klame tělem. Tetování z něj hiphopera neudělá (Krátká zpráva z Pardubic)

V prostředí nového kulturního sálu v pardubickém nákupním centru, s předskokanem Leošem Marešem a písněmi typu „Hajný je lesa pán“ nebo „Severní vítr je krutý“ zazpíval několika stovkám diváků zpěvák a porotce Superstar Rytmus alias Patrik Vrbovský. Slovenský hiphoper.
Diváky rozehříval moderátor Leoš Mareš a docela se mu to dařilo. Už z toho bylo vidět, že hip hopový koncert se věru konat nebude. Náctileté návštěvnice před pódiem křepčily a natahovaly ruce po moderátorovi. A když vypustil z úst jméno oblíbeného soutěžícího Martina Haricha ze Superstár, ozval se v sále jekot jako v Incheba aréně.
Prostředí pro svého slovenského kolegu ale připravil dokonale.
Ten na pódium vstoupil se slovy „zdraví vás zajebaný čobol“ a koncert začal. I já s mizivou znalostí hip hopu jsem poznala, že hip hop se nekoná a konat nebude.Rytmus přivezl normální popík a aby se neřeklo, občas do toho zarepoval. Kromě několika lidí, kteří opravdu přišli na hiphopový koncert to nikomu příliš nevadilo.
Pod pódiem se vesele tančilo „celých“ 45 minut. Potom se Rytmus rozloučil, z první řady si vybral dvě fanynky (plnoleté), které si odvedl do zákulisí. Za pult se potom postavil DJ Black Jesus a začal hrát hip hop. Většina lidí se tou dobou paradoxně odebrala domů.