weby pro nejsevernější čechy

Kudy kam, fotbal, fotky a cyklojízda

Na tenhle víkend si přihřeju svojí polívčičku: všichni do Šenova!

Ještě dneska odpoledne hraje šenovská stará garda s nějakou jinou starou gardou. Se starou gardou Dolní Poustevny. Při současných výsledcích šenovského áčka to ůže být jenom osvěžující.

V sobotu (28/5) se bude připravovat a poté se pojede cyklojízda v Clubu, bude se instalvat a otevírat výstava fotek René Volfíka. Bude se besedovat o reportážní fotografii.

Abych nebyl ale jenom takhle monotoní: ještě dneska se koná noc kostelů, zítra hraje kino Panorama ve Varnsdorfu ve stylu sedmdesátých let.

Pro ty co jsou na cestách je tu nabídka Joes garáže: Již zítra v amfiteátru pod Hradem Loket (u Karlových Varů) unikátní trojkoncert. Vystoupí slovenské COLLEGIUM MUSICUM v původní sestavě s Mariánem Vargou, Fedorem Frešem, Františkem Griglákem a novým členem Martinem Valihorou. Vystoupí legenda maďarského rocku OMEGA. Vystoupí také český objev DIFFERENT LIGHT.

A pro ty co necestujou tady je (asi hodinový) filmík, ve kterém Jaroslav Dušek hraje a hovoří. Vypadá to, jako že je všechno dost mio, ale kdoví jak to všechno je.

https://youtu.be/iwyXwJeDh58&feature=autoshare