weby pro nejsevernější čechy

Severní vítr je krutý reprezentují výběžek i když je vedro

Šluknovský výběžek se jedním směrem zalidňuje a na druhou vylidňuje.

Co dělají ti stateční mladí lidé ve světě?

Každopádně nezapomínají odkud přišli. Tak se dala dohromady partička kolem Saši Nikitina, který je z nich zřejmě nejznámější díky účinkování v jedné z mnoha reality show vysílané ještě v dobách, kdy to někoho zajímalo.

Založili v hlavním městě fotbalové družstvo a začali hrát Hanspaulskou fotbalovou ligu.

Saša Nikitin říká: Jako nováček jsme začínali až na konci v nejnižší osmé lize. Po první sezóně jsme postoupili do sedmé ligy. Letos plánujeme postup do ligy šesté.

A pokračuje: Naše barvy jsou bílá a ledově modrá, vyjadřujeme tím drsnot severu. Pokud se nám vede a dáme gól, zpíváme ne hřišti píseň Severní vítr je krutý. Doufám, že ji budeme zpívat co nejčastěji!

Náš tým nesmí reprezentovat nikdo jiný než severočech z výběžku. Měli jsme i nabídky od hráčů odjinud, ale pravidlo je pravidlo. Byli jsme tvrdí i když by nám to někdy dost pomohlo v postupu!

Jestli nemáte trpělivost a chcete se kouknout na Severní vítr je krutý dříve než 16. června, kdy se zůčastní turnaje v Rumburku máte možnost každé úterý, to míváme ostatními týmy takový trénink a pak každou sobotu zápasy Hanspaulské ligy.

https://youtu.be/TftmmelbKiU

Profil družstva na facebooku.