weby pro nejsevernější čechy

Kudy kam, fichtl cup, fotbal, sekaná i rocková MEŠ!

Jestli vám někdo řekne, že ve výběžku(.eu) se nic neděje, že není kam jít, tak mu nemusíte věřit. Určitě ne tenhle týden.

Ve Varnsdorfu pořádá pivovar Kocour v součinnosti s městem Vernarovo létohraní. Vybírám dopolední fichtl cup (tady jsou fotky z loňského podzimního) od 9.00 do 17.30 a dva koncerty. Varnsdorská kapelka ToHard bude hrát od pěti a Katarina Knechtová od púl deváté. S hanbou přiznávám, že jsem vůbec netušil o kterou že to zpěvačku jde, ale tuhle písničku znám i já:

https://youtu.be/w4bsGh-QzsM

Ale jinou asi ne.

Ve Vilémově hrají poslední zápas jara s Litvínovem. Uhájili klidný střed tabulky, takže asi všechno proběhne v úplné pohodě. Jak je zjara zvykem, bude i bohatý předzápasový program.

{showhide title="podrobnosti předzápasové … " changetitle="zavřít…"}10. jubilejní setkání Spolku bývalých hráčů a funkcionářů šluknovského výběžku nad 60 let, které se koná ve fotbalovém areálu ve Vilémově v sobotu dne 18.června 2011 od 14 hodin. Prezentace účastníků ve 14 hodin Společné focení do kroniky a na památku s gratulací jubilantům Kopání penalt všech účastníků na bývalé gólmany Posezení při živé hudbě (skupina Rytma), fotkách, kronice a dobrém jídle i pití Shlédnutí mistrovského zápasu divize – Vilémov – Litvínov od 17 hodin Závěr – okolo 19 hodiny (každý podle chuti) Věříme, že svou účastí přispějete k tradičně hezkému odpoledni, kde si zavzpomínáme na mladá léta při dobrém moku a tradičně i na dalších dobrůtkách z udírny. Všichni jste srdečně zváni a věříme, že těm, které nemáme v evidenci tuto zprávu donesete a do budoucna nám tímto pomůžete zajistit další jména a adresy nováčků v našem spolku, zvláště pak těch, kteří sem k nám vstupují po dovršení té kritické, ale krásné 60-tky. V letošním roce oslavili či ještě oslaví nejvyšší kulatiny (75 let a výše) tito naši členové: Dolejš Jiří – 75 let, Těšík Josef – 75 let, Sirovátka Roman – 75 let. Pytlík Jaroslav – 75 let, Sedláček Zdeněk – 75 let, Štrombach Bohumil – 75 let, Hlava Jiří – 75 let, Horáček Stanislav – 75 let, Javůrek Zdeněk – 80 let, Kyjovský Vladimír – 80 let, Hulán Jiří – 80 let, Engler Jan – 80 let, Jiroudek Václav – 80 let, Kořínek Milan – 80 let, Lacina Antonín – 85 let, Beňo Rudolf – 85 let a Běl Václav – 90 let. Nejstaršími žijícími členy jsou – Běl Václav – 90 let z D.Poustevny, Mikeš Josef z Jiříkova – 89 let, Jiří Gottwald – 88 let z Vilémova a Miloš Pojer – 88 let z D.Poustevny. Děkujeme vám za spolupráci a těšíme se na vaši účast ! A rozkřikněte to kolem sebe ! Díky ! Za organizační výbor – Milan Kořínek – 728282943 a Bohumil Štrombach – 723139464 Bližší informace – L.Sklenář – 602133059{/showhide}

A v Rumburku pečou Sekanou. Podrobnosti tu.

Některé rockery, kteří vystoupí na Sekané budete mít možnost vidět pár minut před tím v rumburském kostele svatého Vavřincě na rockové mši. Tohle začíná být už dost nabitý week end a to ještě není nic proti tomu, co nás čeká za týden.