weby pro nejsevernější čechy

Ve Vilémově v rámci oslav hrál tým ARABELY !

Na další akci v rámci oslav 55. výročí založení fotbalu ve Vilémově si pozvali místní pořadatelé tým Arabely, který přijel skutečně ve hvězdném složení a díky nim se bavilo skoro půl Vilémova na stadionu místního SK STAP TRATEC. Hrál se fotbal 3×15 minut, děvčata kopala penalty na Zdeňka Srstku o ceny, proběhla autogramiáda všech herců a hvězdy bělehradského finále Tondy Panenky, děti se fotili s živým medvědem, zpěváci roztančili publikum a herci jej zase rozesmály. Na závěr akce připravili domácí funkcionáři velkolepý ohňostroj a poté se ještě sedělo u dobrého moku a jídla až do půlnoci. Počasí pořadatelům vyšlo víc než dobře, takže si všech, skoro 500 přítomných, odneslo skvělé a nezapomenutelné zážitky a nejvíce snad děti, kterých se zde sešlo také mnoho. Dík za vše patří všem pořadatelům, kteří to precizně připravili.

Z fotbalového utkání:

Sestava Arabely: Panenka Antonín, Panenka Tomáš, Emanuel Gott, Roman Skamene, Libor Petrů,Zdeněk Srstka, Jaroslav Sypal a ve druhé části jim ještě pomohli domácí gardisti – Jaroslav Zbončák a Bohumil Medek

Domácí postavili hned tři sestavy:

Zástupci hlavních sponzorů – Lemfeld Jan st.,Sklenář Libor, Margala Milan, Novotný David,Sklenář David,Marek Pavel a Lemfeld Karel

Gardisti I – Koros Jiří,Skukálek Milan,Cerman Miroslav st.,Kořínek Milan, Svoboda Rudolf ml.a Smejkal Roman

Gardisti II – Horák Petr, Boreček Jiří, Sladký Josef, Suk Stanislav, Spáčil Radek, Hanák Jan a Sladký Miloš

Utkání skončilo výsledkem 8:8, když hosté dlouho vedli, ale v závěru jim docházely síly a domácí, kterých bylo daleko více to nakonec dotáhli na plichtu, takže došlo na penalty a v nich byli nakonec úspěšnější domácí, kteří dali tři oproti hostům, kteří dali jen dvě. Branky hostů – A.Panenka 3 (jedna z PK), L.Petrů 3, T.Panenka a R.Skamene po 1. Branky domácích – Skukálek M. a Marek P. po 2, Sklenář L., Smejkal R., Hanák J.a Cerman M. po 1.

Zápas i celou show komentoval ing. Jiří Rámeš, který je majitelem Arabely a kterému patří také dík za skvělý zážitek pro celý Vilémov.