weby pro nejsevernější čechy

Roztomilý geek, tip na film a svítící pes

Osamělost fotbalového brankáře není nic proti osamělosti admina regionálního webu. Ještě že je síť a na síti jsou rlůzné sítě. Někdy až příliš mnoho sítí.

Tak jsem objevil hudební klipy Bretta Domina, což je Rob. J. Madin, týpek původně z Leedsu, který hraje cover verze písní populárních a je to celý hodně roztomilý. Nezvládnu si pustit najednou všechny jeho kousky, na to je to roztomilý až moc, ale pro osvěžení si občas kliknu.

Jedna ukázka:

A tady je to všechno.

Pirátská strana spustila web tipnafilm.cz ve kterém propojuje recenze na filmy, jejich hodnocení a odkazy, kde filmy na síti najdete.

Spuštění stránek provázely jisté potíže, ale teď už je web v provozu.

V tiskové zprávě se mimo jiné uvádí: Projekty jako tipnafilm.cz nebo piratskefilmy.cz filmovému průmyslu ukazují cestu k fanouškům a ve finále i k financím. Nahrávací průmysl ovšem místo hledání nových obchodních modelů i nadále sází na perzekuci a zastrašování svých vlastních zákazníků.

Mohli by se soudruzi z korporací zamyslet nad budoucností, že.

Nakonec je tu svítící bíglice Tegon, kterou korejcí vědci „upravili“ aby při použití ultrafialového záření mohli sledovat jak a kudy na ni působí různé preparáty určené pro léčení Alzheimerovyči Parkinsonovy nemoci.

Jak někdo poznamenal: vytvořit svítícího psa je mnohem víc cool konečný cíl. To jistě, hlavně se to týká černých psů, které jdete venčit v temné noci. Kdyby býval ten náš černý kokršpaněl alespoň občas bliknul, ušetřil bych si mnoho zakopnutí a úrazů.